Hava durumu profesöründen yarınki yağış ile ilgili ilginç istek. Herkesin gözü kulağı yağmur ile ilgili açıklamalarda

Hava durumu profesöründen yarınki yağış ile ilgili ilginç istek. Herkesin gözü kulağı yağmur ile ilgili açıklamalarda
Türk meteoroloji ve Afet Yönetimi Profesörü Mikdat Kadıoğlu, İstanbul’da yarın etkili olması beklenen sağanak yağış ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın İstanbul’da saat 9’dan başlamak üzere akşam 19.00’a kadar sürecek bir yağış beklendiğini duyurmuştu. Bu yağışı, ‘turuncu’ kategoride gösteren Meteoroloji, sel ve baskınlara karşı da uyarıda bulundu.

Türkiye’nin önemli akademisyenlerinden, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu da sosyal medya hesabından yarın beklenen yağış ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Herkesin gözünün yarınki yağışta olduğunu belirten ve yarınki yağışı yorumlaması için çok sayıda telefon alacağını belirten Kadıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Yarın telefonlar susmayacak galiba. Bir tarife yapayım bari: Stüdyo konuğu olmak 5 bin, Skype bağlantısı 3 bin, Telefon bağlantısı 2 bin TL. Yayın öncesinde Kızılay, LÖSEV veya Mehmetçik Vakfı’na benim adıma bağış yapıp dekontu bana göstermek şartıyla arayın lütfen. Hadi bakalım.
mikdatca.jpg

 

İlgili Haberler