Havuza baktı göz göze geldi. Hayatının şokunu yaşadı

Havuza baktı göz göze geldi. Hayatının şokunu yaşadı
ABD'yi etkisi altına alan tropikal fırtına Eta'nın etkisini gösterdiği Florida eyaletinde, günlük hayatta pek rastlanmayan bir canlı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan videoda Flagler Sahili'nde sular altında kalan bir evin bahçesinde ortaya çıkan bir deniz ineği göze çarpıyor.

NY Post'un haberine göre, Matt Hathaway yaklaşık 3 metre uzunluğundaki deniz ineğini gördüğünde şaşkına uğradı ve büyük canlının çektiği görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yetişkin denizayılarının uzunluğu 4 metreye ve ağırlıklarıysa 1500 kg'a kadar ulaşabilir.

Hathaway paylaşımında, "Gelgit o kadar yüksek ki bahçemizde çimenleri çiğneyen bir denizayısı var" ifadelerini kullandı.

Hathaway daha sonra yaptığı bir paylaşımda, "Burada videoya neyi çekeceğinizi asla bilemezsiniz" diye belirtti.

Can kayıplarına ve ciddi maddi hasara yol açan Eta fırtınasının suyun seviyesinin artması nedeniyle bazı kişilerin jet skiye bindiği de görülmüştü.

GOLF SAHASINDAN DA KORKUNÇ GÖRÜNTÜ

ABD'nin Florida eyaletinden gelen bir başka görüntüde ise, bir golf sahasına girerek kameralara yansıyan dev timsah, korkuya neden oldu.

Valencia Golf Sahası’nın yeşillikleri arasında gezinen timsahın, bölgeyi etkisi altına alan Eta tropik fırtınasından sonra ortaya çıktığı ve hayvanat bahçesinden kaçmış olabileceği belirtildi.