Hayatı ciddi anlamda etkileyecek. Meteorolojiden bu hafta için de uyarılar arka arkaya geldi

Hayatı ciddi anlamda etkileyecek. Meteorolojiden bu hafta için de uyarılar arka arkaya geldi
Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre yeni haftada da soğuk hava devam edecek ve ülke genelinde hava durumunun mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre yeni haftada da  hava durumunun mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Ankara Valiliği'nden kar yağışı için flaş bir uyarı geldi.
Kar uzun zaman sonra etkisini birçok ilde gösterdi. Hava sıcaklıkları eksi derecede ölçüldü. Yeni haftada da bu durum devam edecek.
Sıcaklıkların kuzeybatı bölgelerden başlayarak daha da düşeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor
Sıcaklıkların mevsim normallerinin de altına düşmesiyle birlikte, Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, Marmara bölge genelinde orta, diğer yerlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklığının artması bekleniyor.
İste 5 günlük hava tahminleri ise şöyle:haritatahmingun1-002.pngharitatahmingun2-002.pngharitatahmingun3-002.pngharitatahmingun4-002.pngharitatahmingun5-002.png