Haydi şimdi bütün eller havaya korona geliyor meydana. İstanbul'dan skandal görüntüler

Haydi şimdi bütün eller havaya korona geliyor meydana. İstanbul'dan skandal görüntüler
Korona ile mücadele kapsamında müzikli her türlü eğlencenin yasaklanmasına rağmen, İstanbul Boğazı'nda lüks yatta doğum günü partisi düzenlendi. Ortaya çıkan görüntülerde partiye katılanların sosyal mesafe ve maske kuralına uymadığı görüldü.

Geçen hafta lüks bir yatta düzenlenen doğum gününün görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Veronica isimli bir kadının 22 yaşına girmesi nedeniyle düzenlenen doğum günü partisi bir yatta yapıldı.

bogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto2.jpg

Yatın her tarafı balonlarla donatılırken, bir teknenin üzerine dev balona 'Veronica' yazıldı ve lazer gösterisi yapıldı.

bogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto3.jpg

Partiye katılanlar boğazdan geçerken köprünün altına bir tekneden genç kadının ismi lazer ile yazıldı. Davetliler için hazırlanan bir diğer sürprizde ise dansçı kadınlar çeşitli figürler sergiledi.

bogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto4.jpg

Doğum günü partisine katılanların maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe saydığı görüldü.

bogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto6.jpgbogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto5.jpgbogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto7.jpgbogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto8.jpgbogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto9.jpgbogazda-luks-yatta-sosyal-mesafesiz-dogum-gunu-kutlamasi-5256-dhaphoto10.jpg