Bakan Nebati Kur Korumalı Mevduatı eleştirenlere ateş püskürdü. Bir vatan haini demediği kaldı

Bakan Nebati Kur Korumalı Mevduatı eleştirenlere ateş püskürdü. Bir vatan haini demediği kaldı
Ekonomistlerin neredenyse hepsi eleştiriyor, Muhalefetin tümü Kur Korumalı Mevduat hesabını topa tutuyor. Bakan Nebati ise bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla KKM'ye öyle sahip çıktı ki neredeyse eleştirenleri bir vatan haini demediği kaldı.

Kur Korumalı Mevduat hesabının zengini zengin yaptığı eleştirisi uygulamaya geçildiği günden bu yana yapılıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati KKM''ye sahip çıktı. Bugün sosyal Medya üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Nebati KKM''yi eleştirenlere Döviz kurlarında manipülasyonla suçladı. Nureddin Nebati Kur Korumalı Mevduat hesabını haksızca eleştirildiğini iddia eden iyi niyetli olmadıklarını söyledi.

Bakan Nureddin Nebati''nin sosya medya paylaşımı şöyle:

“Kur Korumalı TL Mevduat hesabı, milletimizin tasarruflarını döviz yerine Türk Lirası’na yatırmasını teşvik eden, bu sayede ekonomimize çok önemli katkı sağlayan bir enstrümandır.

Tasarruf sahiplerinin 3’te 1’i döviz yerine bu faydalı yatırım aracını tercih ediyor. Böylece hem ekonomik büyümemize katkı sağlıyor hem tasarruf ediyor hem de döviz kurlarında manipülasyon yapmak isteyen kötü niyetli güçlerin yoluna taş koyuyor.

Ülkemizde enflasyonu tetikleyen aşırı kur hareketleri ile mücadelemizde vatandaşlarımızla birlik olmamızı sağlayan en önemli enstrümanlardan biri olan Kur Korumalı TL Mevduat hesabını haksızca eleştirenlerin iyi niyetinden şüphe ediyorum”

İlgili Haberler