Nureddin Nebati'yi yakından tanıyan isim: Ekonomiyi bilmez o göreve uygun değil

Nureddin Nebati'yi yakından tanıyan isim: Ekonomiyi bilmez o göreve uygun değil
Eski TMSF Finansman ve Tahsilat Daire Başkanı, Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’ye ilişkin, “Ekonomiden anlamaz” ifadelerini kullandı.

Eski TMSF Finansman ve Tahsilat Daire Başkanı, Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''ye ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Konuk olduğu programda ekonomik krizi değerlendiren Abdullah Güzeldülger ekonomi yönetimini eleştirdi.

"EKONOMİYİ BİLMEZ, ANLAMAZ"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''nin kendisinin müşterisi olduğunu söyleyen Abdullah Güzeldülger, "Nureddin Nebati bankadan müşterimdi. Kendisini çok da severim ama ekonomiyi bilmez, anlamaz. O göreve uygun değil. " ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN MAL VARLIĞIMI KAYBEDERİM"

Sevilay Yılman’a konuşan Nureddin Nebati, “Bitersek hep beraber biteceğiz. Kazanırsak hep beraber. Karamsar tablo çizenler var. Hiçbir şekilde bize inanmayanlar. Onlara diyorum ki; “Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim bu iş düzelmezse eğer. 1000 çalışanımız var. 1000 kişiyle beraber bütün varlığımı kaybederim. Ben babadan görme bir insanım. Babamın bana bıraktıklarını kaybederim. Ben bunu göze alır mıyım Sevilay Hanım? Bu işi ya düzelecek ya düzelecek! Yeter ki bize güvenilsin, inanılsın!” açıklamasında bulunmuşTU.

Nebati, açıklamalarının ardından tepki almıştı. 

İlgili Haberler