Hekimoğlu 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu’nu Vahap’a kim ispiyonladı?

Hekimoğlu 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu’nu Vahap’a kim ispiyonladı?
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra birçok tepkiyle de karşılaşan Hekimoğlu dizisinin 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Hekimoğlu’nu yeni yönetim kurulu başkanı Vahap’a kimin ispiyonladığının cevabı aranıyor. İşte Hekimoğlu’nun 11.yeni bölüm fragmanı.

Hekimoğlu’nun 11.bölüm yeni fragmanı yayınlandı

Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban gibi isimlerin paylaştığı Hekimoğlu dizininin 11.bölüm fragmanı paylaşıldı. ABD’de yayınlanan House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun yeni bölümünde diziye katılan yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün’e Hekimoğlu’nu kimin ispiyonladığının cevabı aranıyor. Şüpheliler ise Mehmet Ali, Zeynep ve Emre. Vahap’ın kararı ise ya İpek’i kovmak ya Hekimoğlu’nu kovmak.

960x505-hekimoglu-11-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-bu-defa-fedakarlik-sirasi-ateste-hekimoglu-11-yeni-bolum-fragmani-izle-1583312001295.jpg

DOKTOR ÖNLÜĞÜ GİYİYOR

Dizinin yeni bölümünde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise, kimsenin doktor önlüğü giydiremediği Hekimoğlu’nun İpek’in isteği üzerine doktor önlüğünü giymesi.

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin rol aldığı dizinin konusu şöyle: Dr. Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda tanınmış bir doktordur. Hastanenin tanı servisinde çalışan Hekimoğlu, asosyal, huysuz ve ukala bir tiptir. Ancak kimsenin teşhis edemediği hastalıkları teşhis etmesiyle insanların sempatisini kazanmaktadır.