Hekimoğlu’nun 11.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Hastaneden Hekimoğlu mu İpek mi gidecek?

Hekimoğlu’nun 11.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Hastaneden Hekimoğlu mu İpek mi gidecek?
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Hekimoğlu’nun 11. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde Vahap’la Hekimoğlu arasındaki sürtüşme doruk noktasına çıkarken dizinin hayranları Hekimoğlu’nun 11.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Hekimoğlu, 10.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde hastaneye yeni gelen yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün, Hekimoğlu’nun başında bulunduğu tanı bölümünü kapatmaya çalışırken Hekimoğlu’nun bir açığını aradı. Dizinin hayranları ise Hekimoğlu’nun 11. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Hekimoğlu’nda yaşananlar ve 11.bölüm 2.fragmanı haberimizin detayında…

HEKİMOĞLU 10.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu’nun 10.bölümünde diziye Vahap Ergün karakteriyle Güven Kıraç katıldı. Ünlü bir iş insanı olan Vahap Ergün, Valide Atik Hastanesine 10 milyon dolar bağışta bulundu. Ergün’ün tek şartı ise hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı olmak istemesiydi. Hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı olan Ergün, ilk iş olarak hastanenin finans departmanında hastane bölümlerinin gelir giderlerini inceledi ve Hekimoğlu’nun başında bulunduğu tıbbi tanı ve tedavi bölümünün zarar ettiğini tespit etti. Bunun üzerine bölümü kapatmak isteyen Ergün, Hekimoğlu’nun açığını yakalamaya çalıştı ve Hekimoğlu’nun önlük giymemesine kafayı taktı. Hekimoğlu ise Ergün’ün hastalar üzerinde deney yapmak için hastaneyi kullanmak istediği İpek’e söyleyerek Ergün’e karşı geldi.

HEKİMOĞLU 11.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu’nun 11.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Hekimoğlu, İpek’in isteği üzerine doktor önlüğünü giyecek. Bunun dışında Zeynep Emre’ye Hekimoğlu’ndan hoşlandığını söylüyor. Vahap ise İpek’e ya sen ya Hekimoğlu gidecek tercihini yap diyor.