Hekimoğlu’nun 12.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu hastaneden kimi kovacak?

Hekimoğlu’nun 12.bölüm 1.fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu hastaneden kimi kovacak?
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Hekimoğlu’nun 12. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde Vahap, Hekimoğlu ve İpek’in hastanede kalmasına razı olurken dizinin hayranları Hekimoğlu’nun 12.bölüm 1. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Hekimoğlu, 11.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün, Hekimoğlu ve İpek’ten birinin hastaneden gitmesini istemesi üzerine ısrarlarını artırıyor. Ancak en sonunda inadından vazgeçerek Hekimoğlu ve İpek’in hastanede kalmasına razı oluyor. Ancak bunu bir şartla yapacağını söylüyor. Peki Vahap’ın şartı ne? Dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun 12. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Hekimoğlu’nda yaşananlar ve 12.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

HEKİMOĞLU 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu dizisine geçtiğimiz bölüm katılan yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün, Tanı ve teşhis departmanında 8 yıllık geçmişe yönelik yaptığı araştırma sonucunda bölümün zarar ettiğini tespit etmişti. Bunun üzerine hastanenin yöneticisi İpek’ten Hekimoğlu’nu göndermesini ya da kendisinin hastaneden gitmesinin istemişti. Ancak hastanede birkaç vakaya karışması ve işleri eline yüzüne bulaştırması sonrası İpek ve Hekimoğlu’nun hastanedeki değerini anlayan Vahap tek bir şart koyarak Hekimoğlu ve İpek’in hastanede kalmasına razı oldu. Peki bu şart ne?

HEKİMOĞLU 12.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu’nun 12.bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Hekimoğlu; Zeynep, Emre ve Kaan’a üç gün içlerinden birini kovması gerektiğini söylüyor. Buna karşılık Kaan ise Zeynep ve Emre’ye ya birlik olur hayatta kalırız, ya da ayrılıp ölürüz der. Ancak Hekimoğlu Kaan’a kimi kovardın diye sorduğunda Emre cevabını verir. Vahap ise Kaan ve Zeynep’e giderek hastanede kalın ama bana çalışın der. Acaba, ekip Hekimoğlu’na ihanet edecek mi?