"Hendek'e sihirli bir el değecek"

"Hendek'e sihirli bir el değecek"
İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Mercan "Belediye hizmetleri Hendeklileri yakından ilgilendiriyor. Seçimler iktidar için de çok önemli. Bu seçimde güç kaybederse, hayat pahalılığı, ekonomik kriz gibi konularda çözüm aramak zorunda kalacaklar" dedi.

İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan'ın projelerini açıkladığı aday tanıtım toplantısı, Hendek Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cihan Kolip, İlçe Başkanları ile CHP ve İYİ Partili yüzlerce partili ve Hendekli katıldı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cihan Kolip, Belediye başkanı olmaları durumunda Sakarya'ya ve Hendek'e sihirli bir el değeceğini de anlattı. 

Kolip, "Hem Mustafa Kemal Atatürk'ün eli değecek. Hem de kadınlarımızın sihirli elleri değecek" dedi.  Seçimlerin Hendekliler için çok önemli olduğunu belirten İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan ise, "Belediye hizmetleri Hendeklileri yakından ilgilendiriyor. Seçimler iktidar için de çok önemli. Bu seçimde güç kaybederse, hayat pahalılığı, ekonomik kriz gibi konularda çözüm aramak zorunda kalacaklar. Bu yapılırsa, insanlarımız biraz nefes alma imkanı bulacaklar" dedi.