Hepsiburada.com’a teslimat tepkisi

Hepsiburada.com’a teslimat tepkisi
Efsane Cuma indirimleri döneminde yaptıklarıyla büyük tepki çeken alışveriş sitesi hepsiburada, şimdi de geciken ürün teslimleriyle gündeme geldi. Efsane Cuma öncesi ve sonrasında ürünlerin en az 12 günde gelmesi ya da teslimatların hiç yapılmaması sosyal medyada gündem oldu.

Efsane Cuma indirimleri kapsamında uyguladığı indirim politikası nedeniyle sosyal medyada büyük tepki çeken alışveriş sitesi hepsiburada.com, şimdi de geciken ya da yapılmayan teslimatlarla gündeme geldi. Pek çok kullanıcı, Efsane Cuma indirimlerinin olduğu hafta ve sonrasında ürünlerinin İstanbul içinde bile minimum 12 günde geldiğini belirtirken, firmanın gerekçe olarak ‘kargo yoğunluğunu’ gösterdiğini söylüyor.

Sitenin kullanıcıları sosyal medyada duruma sert tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şöyle:

kargoom.JPGkargo2.JPGkargo3.JPGkargo4.JPGkargo5.JPGkargo6.JPG

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Alışveriş sitesi hepsiburada, Efsane Cuma indirimleri dönemindeki indirim politikasıyla tepki çekmişti. Söz konusu dönemde büyük indirim yapılacağını belirten hepsiburadanın, önce fiyatları artırıp sonra da indirim yaptığını açıkladığı ortaya çıkmıştı. Sosyal medya kullanıcıları olaya sert tepki göstererek, daha önce yaptıkları alışveriş tutarlarını ve indirim döneminde açıklanan rakamları sosyal medyada paylaşmıştı.

 

İlgili Haberler