Her şey yalan ölümler gerçek!

İngiltere Eğitim Bakanlığı, okullarda, kapitalizmin sona erdirilmesi gerektiğini savunan kuruluşların kaynaklarının kullanmamasını istedi.

Bakanlığın yayımladığı genelgede, anti-kapitalizm "aşırı bir siyasi yaklaşım" diye tanımlandı, anti-semitizm ve yasa dışı faaliyetlere onay vermeyle eş tutuldu.

Genelgeyle okullarda Britanya tarihindeki önemli olaylara atıfların filen yasaklandı ve kararın iktidardaki Muhafazakâr Parti içindeki yükselen otoritarizmi simgelediği ifade ediliyor.

***

Görüldüğü gibi, demokrasinin beşiği denilen ülkede, kapitalizmi eleştirenlerin sesi soluğu kesilmek isteniyor. Bu zihniyetin, korona virüs salgını ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkarılmasını da istemeyeceği açıktır. Zira salgın da kapitalizmin eseridir. Bu salgın, bir projedir ve doğal bir süreç sonunda ortaya çıkmamıştır.

Dünya Sağlık Örgütü uzmanı Dr. Navid Nabarro, bu tespiti doğrularcasına "Koronavirüs salgınının daha başlangıcındayız" dedi.

İngiltere Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi'nin sorularını cevaplandıran Nabarro, "Muhtemelen yoksulların sayısını ikiye katlayacak, yetersiz beslenen insanların sayısını ikiye katlayacak, yüz milyonlarca küçük işletmenin iflasına yol açacak, birçok gencin eğitim fırsatını elinden alacak devasa bir ekonomik daralmaya sürüklüyor" dedi.

***

Dünya Sağlık Örgütü ise yeni üretilmekte olan 120 milyon Corona virüs hızlı tanı testinin düşük ve orta gelirli ülkelerde 5 dolara satılacağını bildirdi.

Bilin bakalım testi kim üretecek?

WHO Genel Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, Abbott ve SD Biosensor firmalarının Bill-Melinda Gates Vakfı'yla 120 milyon adet pratik test üretmek için anlaştığını bildirdi.

Korona virüs sürecinden kimin nasıl faydalandığı kısa bir süre önce araştırılmış ve yayınlanmıştı.

Buna göre Elon Musk, korona virüs sürecinde servetini üçe katladı

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, 18 Mart ile 13 Ağustos tarihleri arasında servetini yüzde 197 artırdı.

Musk'ın serveti 24,6 milyar dolardan 73,1 milyar dolara çıktı.

Amazon CEO'su Jeff Bezos'un serveti Mart'tan bu yana 76,5 milyar dolar arttı.

***

Fox News sunucusu Mark Levin ise, yeni korona virüsün ABD'de 200.000 kişiyi öldürdüğü fikrine itiraz etti ve sağlık görevlilerinin ortaya koyduğu tabloyu, "bu yüzyılın en büyük yalanı" olarak nitelendirdi.

Cheryl K. Chumley ise 28 Nisan 2020 tarihli Washington Times gazetesinde yayınlanan analizinde, "Yeni korona virüs gerçek ama zamanla bu işin tarihin en büyük siyasi aldatmacası olduğu ortaya çıkacak" ifadesini kullanmıştı.

Yalan veya aldatmaca ama ölümler gerçek! İşte çok değerli dostlardan sonra, aileden de kayınvalidemi kaybettik.

***

Bir güç, insan neslinin nüfusunu azaltmaya çalışıyor. Bu, doğal seleksiyon değildir. Virüslere müdahale edilmiş, temel gıda maddeleri ile oynanarak insan vücudunun bağışıklık sistemi zayıflatılmış, elektromanyetik dalgalar vasıtasıyla da canlıların oksijen emilimi bozulmuştur. Sadece insanların değil, hayvanların da bitkilerin de nefes alıp vermesi güçleşmiştir.

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) yeni yayımladığı bir rapor, dünyadaki yaban hayvanları nüfusunun son 50 yılda üçte iki oranından daha fazla; yüzde 68 oranında azaldığına işaret ediyor.

Kuruluşa verileri sağlayan Zoological Society of London'ın direktörü Dr. Andrew Terry "Hiçbir şey değişmezse nüfuslar azalmaya devam edecek; yaban hayvanlarının nesli tükenecek ve hayatlarımızın bağlı olduğu ekosistemler bozulacak" dedi.

Yani insan nüfusu da yaban hayvanları gibi eritilecek! Çünkü Nikola Tesla'ya göre evrenin sırrı titreşimlerdir ama vahşi insanoğlu, bu titreşimi bozdu bir defa…

 

Yazarın Diğer Yazıları