Her yerden koronaya karşı zafer haberleri geliyor: Alkışlarla taburcu edildiler

Her yerden koronaya karşı zafer haberleri geliyor: Alkışlarla taburcu edildiler
Tunceli’de korona virüs tanısı konan 6 kişi arasında yer alan Metin Demirci ve torunu Atakan Demirci tedavisinin sona ermesinin ardından alkışlarla taburcu edildi. Dede ve torunun tabucu edildiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Tunceli’de korona virüs testi pozitif çıkan dede ve torunu hastanedeki tedavisinin ardından alkışlarla taburcu edildi. Taburcu olan Metin Demirci ve torunu Atakan Demirci’nin kontrollerinin evde devam edeceği bildirildi.

Tunceli’de korona virüs testi pozitif çıkan 6 kişiden tedavileri tamamlanan Metin Demirci (58) ile torunu Atakan (9) alkışlarla taburcu edildi. Tunceli'de, korona virüs hastası dede ve torun alkışlarla taburcu oldu. Korona virüs testi pozitif çıkan 6 kişiden tedavileri tamamlanan Metin Demirci (58) ile torunu Atakan (9) alkışlarla taburcu edildi.

Hastaneden ayrılan dede ve torunu sağlık çalışanları alkışlarla uğurladı. Taburcu olan Metin Demirci ile torunu Atakan Demirci'nin evlerinde kontrollerinin devam edeceği öğrenildi.

VALİ DEMİRCİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 58 yaşındaki dede Metin Demirci ile 9 yaşındaki torunu Atakan Demirci'nin taburcu edildiğini bildirdi.

Sonel, paylaşımında, "Tunceli'de 6 pozitif vakamızdan iyileşen iki hastamız dede Metin Demirci ve torunu Atakan Demirci az önce taburcu olup evlerinde kontrollerine devam edilecektir. Başhekimimiz nezdinde tüm sağlık personelimizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Vali Sonel'in, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, taburcu edilen Metin ve Atakan'ın sağlık çalışanları tarafından alkışlanarak ve geçmiş olsun dilekleriyle taburcu edildikleri, dede Metin'in sağlık çalışanlarına teşekkür ettiği görüldü.

sonell.JPG