Hercai 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 36.bölümde neler oldu?

Hercai 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 36.bölümde neler oldu?
Ekranların sevilen dizilerinden Hercai’nin 36.bölümü yayınlandı. Yayınlanan bölümde Miran babaannesine inanmaktan vazgeçer ve Azizeyi konaktan kovar. Bu davranış Miran’ın intikam anlayışının değişip değişmediği sorusunu akıllara getirirken dizinin hayranları Hercai’nin 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Hercai 36.bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan bölümde Miran’ın Azize ve babaannesine karşı takındığı tavır dikkat çekerken dizinin hayranları Hercai’nin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Hercai 36.bölümde yaşananlar ve 37.bölüm fragmanıyla ilgili detaylar haberimizde..

HERCAİ 36.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekranların sevilen dizisi Hercai yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Yeni bölümde Reyyan, Hazar’ın öz babası olmadığını öğrenir. Reyyan’ın kendisine söylenen bu yalanı öğrenmesiyle dünyası başına yıkılır. Reyyan’ın yardımına ise Şükran koşar. Şükran’ın desteğini alan Reyyan hayatta tek başına ayakta durma kararı alır. Peki bu karar Reyyan ve Miran’ı nasıl etkileyecek?

HERCAİ 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai’nin 37.bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.