Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in Cedi Osman'lı paylaşımına beğeni yağdı

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in Cedi Osman'lı paylaşımına beğeni yağdı
Hercai dizisinin güzey yıldızı Ebru Şahin, yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. NBA’de top koşturan Cedi Osman’la birlikte olan Şahin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara beğeni yağdı. Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman'ın doğum gününü şu sözlerle kutladı: "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım." Cedi Osman'da sevgilisi Ebru Şahin'in jestine kayıtsız kalmadı. Cedi Osman ise 'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum' diye yanıt verdi.

NBA''de top koşturan Basketbolcu Cedi Osman ile Hercai''nin güzel yıldızı Ebru Şahin sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Ebru Şahin''i Hercai dizisinin çekimlerinin yapıldığı Mardin''de ziyaret eden ünlü basketbolcu Cedi Osman sosyal medya paylaşımı ile ilgi odağı olmuştu...

Ebru Şahin''in sosyal medya paylaşımı ile bir kez daha gündeme gelen çift verdikleri aşk pozu ile beğeni topladı. Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman''ın doğum gününü şu sözlerle kutladı: "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım."

Cedi Osman''da sevgilisi Ebru Şahin''in jestine kayıtsız kalmadı.

Cedi Osman ise ''Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum'' diye yanıt verdi.

 

 

İlgili Haberler