Herkes Benim adım Cemil'in öldüğünü konuşuyordu: Açıklama hastane odasında yapıldı

Herkes Benim adım Cemil'in öldüğünü konuşuyordu: Açıklama hastane odasında yapıldı
İzmir'de hastaneye kaldırılan Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi. "Cemiller ölmez" mesajını paylaşan usta oyuncu sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

1989-2002 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyonuna damga vuran 'Bizimkiler' dizisinde Cemil karakterine hayat veren Uğurtan Sayıner, yaşamını sürdürdüğü İzmir'de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı geçen perşembe hastaneye kaldırıldı. Eşrefpaşa Hastanesine getirilen Sayıner, burada tedavi altına alındı.

76 yaşındaki usta oyuncunun ileri yaşla beraber, yeme bozukluğu ve sıvı elektronik dengesizliği sebebiyle kilo kaybı yaşadığı ve bilincinin açık olduğu bildirildi. Sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Sayıner, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

"Sayın basın mensubu arkadaşlarım ve çok kıymetli hayranlarım; son günlerde sosyal medya, TV ve basında çıkan sağlık durumumla ilgili olumsuz haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Genel bir sağlık düzenlemesi için hastanede yatmaktayım. Sanılanın aksine sağlık durumum iyiye gitmekte. Bu süreçte bana desteği olan Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ve eşi, hastanemizin kıymetli başhekimi, değerli dostlarım ve iyi dileklerini esirgemeyen siz çok kıymetli hayranlarıma sonsuz teşekkür ederim. ‘Cemiller ölmez’ diyor ve sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, Uğurtan Sayıner'in öldüğüne yönelik paylaşımlarda bulunulmuştu. 

cemil-001.jpg

İlgili Haberler