Herkes Cem Yılmaz’ın teknesindeki mandalların fiyatını konuşuyor

Herkes Cem Yılmaz’ın teknesindeki mandalların fiyatını konuşuyor
Cem Yılmaz ile sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın Bodrum’da teknede yaptığı tatille ilgili ortaya çıkan fotoğraflardaki mandallar dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları mandalları konuşurken, bir kullanıcı ise "Şok'ta çift olarak satılıyor 5 TL ben morunu aldım" şeklinde yorum yaptı.

Komedyen Cem Yılmaz ile sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya’nın teknede yaptığı tatille ilgili fotoğraflar magazin gündemine otururken, ortaya çıkan fotoğraftaki bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu fotoğraflardaki sarı mandallar sosyal medyada gündem oldu.

5f31265a55428316289e46ed.jpg

Konuyla ilgili Facebook hesabından bir paylaşım yapan gazeteci Burhan Akdağ şu ifadeleri kullandı:

5f31264e55428316289e46e8.jpg

Mandalların güzelligine bak...

Birkaç gündür hemen hemen bütün medyada Cem Yılmaz ise sevgilisi Seranay Sarıkaya haberleri var. Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı omuzundan ne kadar güzel öpmüş falan filan..

İnanın benim bu haberlerde en çok havluları tutan sarı mandallar dikkatimi çekti...

Nereden almışlar öğreneyimde bir kaç rengini alayım. Yarın bir gün bir tekne alabilirim hemen havlularımı ve mayolarımı asarım...

Cem Yılmaz uyanık ve akıllı adam. Sarıkaya'ya sarı mandal yakışır....

akdag-003.jpg

HERKES FİYATINI MERAK EDİYOR

 Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile tatil yaptığı tekndeki mandalların sadece rengi değil fiyatı da merak konusu oldu. Akdağ'ın paylaşımına yorum yapan bir kullanıcı ise "ŞOK'ta çift olarak satılıyor 5 tl. Ben morunu aldım" şeklinde yorum yaptı.

yorum-001.jpg