Herkes Erdoğan’ın ABD’deki konvoyunu konuşuyor. Sedat Peker’in dövdürdüğü AKP’li vekilden sert sözler

Herkes Erdoğan’ın ABD’deki konvoyunu konuşuyor. Sedat Peker’in dövdürdüğü AKP’li vekilden sert sözler
Sedat Peker'in "Kemiklerini kırdırdım" dediği AKP Elazığ Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran, BM'nin 76'ncı Genel Kurulu için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun görüntülerini, “Böyle gösterileri geri kalmış küçük ülke liderleri yapar” notuyla paylaştı.

Sedat Peker’in dövdürdüğü AKP’li vekilden sert sözler. Türkiye’den daha uzun sürdü arabalar geç geç bitmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler''in (BM) 76. Genel Kurul Toplantısı başta olmak üzere bir dizi ziyaret için ABD''nin New York şehrine gitti.

Erdoğan toplantı için geldiği New York''ta Türkevi Binası''nın açılışını da yaptı. O açılış öncesinde Erdoğan''ın konvoyu sosyal medyada gündem oldu. 

Sedat Peker''in "Kemiklerini kırdırdım" dediği AKP Elazığ Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran, Erdoğan''ın şehirdeki konvoyunun görüntülerini paylaşan dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşbaşaran paylaşımında, “Erdoğan’ın New York konvoyu. ABD Başkanı @JoeBiden böyle konvoy yaptırmaz. Böyle gösterileri geri kalmış küçük ülke liderleri yapar. Böyle konvoylarla ‘Dünya lideri’ olduğunu göstermeye çalışıyor ama Amerikalılar için bu bir komedidir ve küfredeler” dedi.

 

İlgili Haberler