Herkes Günsel'in fiyatını merak ediyor. Yerli arabayı KKTC üretti bile

Herkes Günsel'in fiyatını merak ediyor. Yerli arabayı KKTC üretti bile
Türkiye’deki vatandaşlar, yerli otomobil beklerken, bir yerli otomobil haberi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden geldi. Herkesin fiyatını merakla beklediği GÜNSEL’in KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımı ile test sürüşü gerçekleştirilecek.

Türkiye’de gözler, TOGG’a çevrilirken, yerli araba ile ilgili flaş bir gelişme Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen son bilgilere göre Günsel’in test sürüşünün bugün gerçekleştirileceği belirtildi.

KIBRISLILAR DA KATILABİLECEK

Test sürüşüne katılmak isteyen vatandaşlar GÜNSEL’in Lefkoşa, Dereboyu’nda yer alan gösterim merkezinde kayıt yaptırabilecek. Hafta boyunca 10:00-12:00 aralığında, günde 120 kişiye test sürüşü yaptırılması planlanıyor. Test sürüşleri, Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde yer alan GÜNSEL Üretim Tesisleri’nin sürüş alanında yapılacak.

“DÜNYA YOLLARINDA BOY GÖSTERECEK”

GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “GÜNSEL’i halkımızla buluşturarak, deneyimlemelerini ve performansını birinci elden görmelerini arzuluyoruz. GÜNSEL’in performansını merak eden ve bu gururu bizimle paylaşmak isteyen herkesi test sürüşümüze katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, seri üretim hazırlıkları için çalışmalarına tam güç devam ettiklerini söyleyerek, GÜNSEL'in, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizde üretilen bir otomobil olarak dünya yollarında boy göstereceğini söyledi.

adam-012.jpg

FİYATI NE KADAR OLACAK?

GÜNSEL'de yaşanan gelişmelerin ardından herkes aracın fiyatının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel aracın fiyatı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Batarya maliyetleri dolayısıyla içten yanmalı motorlu araçlarla yarışmak pek mümkün değil. Elektrikli araç sınıfında fiyatı en altta olacak otomobil Günsel diyebiliriz. İçten yanmalı araç fiyatlarıyla elektrikli araç fiyatları arasında olma hedefimiz var" ifadelerini kullanmıştı.