Emir Sarıgül'le fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Herkes merak ediyordu! Buket Aydın son noktayı koydu

Emir Sarıgül'le fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Herkes merak ediyordu! Buket Aydın son noktayı koydu
Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini ani bir kararla bırakması ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le yaşadığı aşkla uzun bir süre konuşulan Buket Aydın açıklamalarda bulundu. Aydın, Kanal D'den ayrılması ve Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde büyükşehirleri kazanacağını söylemesinin ardından kahkaha atmasını katıldığı televizyon programında anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri sürecinde Kanal D’de Buket Aydın’ın konuğu olmuştu. Programda, Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun seçim iddialarını gülerek karşılayan Buket Aydın, tepki çekmişti.

"DİYELİM Kİ BUKET AYDIN AK PARTİLİ "

tv100''de katıldığı programın sunucusu Okan Bayülgen''in "Neden gülüyordunuz?" sorusuna Buket Aydın "Benim CHP''li olmamam, CHP Genel Başkanı''na saygısızlık edebileceğim anlamına gelmez. Diyelim ki Buket Aydın, AK Partili..." yanıtı verdi.

Bu sözlerin üzerine araya giren Bayülgen bu kez "AK Partili misiniz?" diye sordu. Aydın, "Ben apolitik olmayı tercih ediyorum. Ben gazeteci olarak herhangi bir partili olamam. Buket Aydın, ''AK Partili olduğu için güldü'' diyorlar ya, ben AK Partili olsam da muhalefet partisi genel başkanına saygısızlık edemem, nokta..."

KANAL D''DE İSTİFA NEDENİ 

Aydın, Bayülgen''in "Kanal D Ana Haber''den ayrılmanla ilgili istifa değil kovuldu haberleri çıktı. Kanal D''den neden istifa ettin?" sorusuna "Korona virüs sürecinde içime dönme imkanı buldum ve baktım ki benim başarı olarak adlandırdığım şey aslında beni mutsuzluğa sürüklemiş durumda, bir türlü tatmin olamıyorum. Kimseye yaranamıyorum, sürekli üzülüyorum. Herkes benim çok hırslı olduğumu düşünüyor. Hırslı bir insan o koltuğu canı pahasına bırakmaz. Ben bu sektörde kimlerinden hangi koltukları bırakmamak için neler yaptığını çok iyi biliyorum" diye cevap verdi.