Hileli ürün vatandaşa yedirilecekti!

Hileli ürün vatandaşa yedirilecekti!
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yenilediği tağşiş ve taklit listesinde yer alan Gurme Sucuk ürününün satışı, Carrefoursa firması tarafından durduruldu ve ürün mağazalardan kaldırıldı. Bakanlığın açıklaması olmasaydı, ürün hafta sonu indirimli satılacaktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, belli aralıklarla yayınladığı ve insan sağlığına zararlı maddelerin tespit edildiği ürünlerin afişe edildiği hileli gıda listesini yeniledi. Carrefoursa firmasına ait Gurme Sucuk ürünü de o ürünlerden biri olarak listede yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tağşiş ve taklit ürünler açıklaması gelmemiş olsaydı, Gurme Sucuk ürünü, haftasonu indirimli fiyattan satılacak ve vatandaşlara yedirilecekti. 

Bakanlığın yayınladığı listenin ardından ise, Carrefoursa, daha önce indirimli satılacağını duyurduğunu Gurme Sucuk ürünün, mağazalardan kaldırıldığını ve satışının durdurulduğunu açıkladı.

Gurme Sucuk ürünün de tespit edilen maddeye  ve Bakanlığın açıkladığı listeye "https://www.tarimorman.gov.tr/Duyuru/1071/Kamuoyuna-Duyurulur" adresinden ulaşabilirsiniz.