Hıncal Uluç zehir zemberek sözlerle Ahmet Hakan'ı hedef aldı

Hıncal Uluç zehir zemberek sözlerle Ahmet Hakan'ı hedef aldı
Dün Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren kendi gazetesinin yazarı Mevlüt Tezel'e tepki gösteren Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün de Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ı hedef aldı.

Dün iki komşunun park sebebi nedeniyle sonu yaralamaya varan kavgayı köşesine taşıyan Sabah’ın Günaydın eki yazarı Mevlüt Tezel kavgadan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sorumlu tutmuş, Sabah yazarı Hıncal Uluç da kendisine tepki göstermişti.

Uluç bugün ise Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ı hedef aldı.

Uluç, şu ifadeleri kullandı:

"BİLMEDİĞİN KONULARI YAZMA"

"Ahmet Hakan cinlik (!) yapıyor.. 'Şimdi semt pazarına gidip 3 liraya aldıkları çorabı yırtık pırtık yapsalar, Gucci'ye amma gol olur ha!.' Gol asıl sana oldu Ahmet Hakan dostum. Bilmediğin konuları yazma... 'Yırtık pırtık blucin/ Haydi gidelim parka' şarkısı dillere düşeli 40 yıl oluyor..Ve senin dediğin  blucinler, semt pazarında beş liraya satılırken, ben yeğenlerim Önder ve Zeynep'e 'Hadi size yeni yıl hediyesi alalım. Siz seçin' diyeli de nerdeyse çeyrek asır.. Beni Diesel mağazasına götürdüler ve en aşınmış, en yırtılmış birer cin seçtiler ki, eşek yükü ile para ödedim."

"SEN BİLİYORSUN YA, YETMEZ Mİ?"

"Sonra bir maç için Moskova'ya gittim ki, en pahalı cadde üzerinde, basket sahası büyüklüğünde Diesel mağazası. Kapısında Rus gençleri vitrindeki 'Yırtık pırtık blucinler'i almak için kuyrukta.. Moda dediğimiz şey işte bu Ahmet!. 'Peki, semt pazarından mı, Gucci mi kim bilecek' mi diyorsun şimdi de..
'Sen biliyorsun ya.. Yetmez mi?'  Bu laf için de bana bir yazı daha yazdırman gerekmez, İnşallah!"