Yılmaz Özdil 20 milyon euroyu Müjdat Gezen'le indirmek üzere olduklarını açıkladı

Yılmaz Özdil 20 milyon euroyu Müjdat Gezen'le indirmek üzere olduklarını açıkladı
Yılmaz Özdil, Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in videolarıyla ortalığa saçılan siyaset-medya-ticaret-mafya ilişkilerine göndermede bulunduğu dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Hırsız gazeteciler çok kıskanacak. Yılmaz Özdil 20 milyon euroyu Müjdat Gezen'le indirmek üzere olduklarını açıkladı

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker''in açıklamalarına yönelik tartışmalar sürüyor. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, sosyal medya paylaşımında Peker’in videolarıyla ortalığa saçılan siyaset-medya-ticaret-mafya ilişkilerine esprili bir dille göndermede bulundu.

Özdil on binlerce beğeni alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Müjdat ağabeyi içişleri bakanı olarak tanıtıp, saftirik bir karaparacıdan 20 milyon euro indirmek üzereyiz, şantaj/rüşvet operasyonunu halledip geliyorum”

SOYLU: KEKLEMİŞLER, BEN NE YAPAYIM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları sonrası katıldığı TRT yayınında, 10 bin dolar iddialarına ilişkin “Keklemişler, ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş” açıklamasını yapmıştı.

SEZGİN BARAN KORKMAZ''DAN 10 MİLYON EURO İSTEDİĞİ İDDİA EDİLEN VEYİS ATEŞ HESAPLARINI KİLİTLEDİ

Ayrıca Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Veyis Ateş''in para istediğini iddia etmişti. Peker, Veyis Ateş''e Süleyman Soylu tarafından araç ve koruma polisi tahsis edildiği de söylemişti.

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman da, Sezgin Baran Korkmaz''la bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Veyis Ateş''in Korkmaz''dan 10 milyon euro istediğine yönelik iddialarda bulunmuştu.

Konuya ilişkin bugüne kadar açıklama yapmayan Veyis Ateş, herkese açık olan Instagram hesabını kilitledi.

İlgili Haberler