Hitler gibi hatırlanacaklar!

Hitler gibi hatırlanacaklar!

Evli bir kadınla öpüşürken görüntüleri yayınlanan İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti. Eşi de evi terk etti. Hancock''un İngiliz halkına maske-mesafe diye kural koyarken kendisinin bu kurala uymamasının üzerinde de duruluyor. Bunlardan daha önemli bilgiler de var.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock''un, Dünya Sağlık Teşkilatı henüz pandemi ilan etmeden önce Bill Gates ve Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab ile fotoğrafları ortaya çıktı. Gerçi Hancock, Bill Gates ile Dünya Ekonomik Forumu toplantısında çektirdiği fotoğrafı, kendi Twitter sayfasına koymuş ama 24 Ocak 2019 tarihinde! Pandemi ilanı ise Türkiye''de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinde oldu.

Yani 13.5 ay önce...

 

Böyle bir toplantıya katılanların fotoğraf çektirmesinde bir sorun yok elbette. Fakat pandemi ilanından 13.5 ay önce çekilen bu fotoğrafın altına Hancock, "Küresel düzeyde antimikrobiyal dirençle mücadele etmenin önemini tartışmak için Bill Gates ile buluşmak muhteşemdi" diye yazması İngiliz halkını uyandırmış durumda!

Hancock''un bu mesajına gönderilen cevaplara baktım. "Aşılarını al da bir yerine sür" gibi küfürler yanında "Pandemiyi bu toplantıda mı planladınız? Kendi ürettiği bilgisayar işletim programına para kazanmak için virüs yerleştiren Bill Gates, tıp doktoru veya virolog mu ki antimikrobiyal dirençten bahsediyor?" diye soruluyor.

Hancock''un Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab ile de fotoğrafı var. Bilindiği gibi, Schwab, Time dergisini kapak konusu olarak yayınladığı "Büyük Sıfırlama" projesinin de mimarı!

***

Bakın İngilizler, şimdi istifa eden İngiltere Sağlık Bakanı''nın Bill Gates ile çektirdiği fotoğrafın altına başka neler yazmışlar:

Sabrina Harvey: Bunlara güvenen var mı? Millet yürürken uyuyor! Çocuklarımızın geleceği için her zamankinden daha fazla uyanık olmalıyız.

Natalie Harper Howell: Gerçekler ortaya çıktığında Hitler gibi hatırlanacaklar!

Simon Collins: Megalomanyaklar hayatımızın her bölümünü kontrol etmeye çalışıyor.

Leilani Dowding: Bill Gates, ne zaman doktor oldu?

Joanne Griffiths: Oğluma kenevir yağı verilmiş olsaydı yüzlerce nöbet geçirmezdi. Ayrıca bu ilaçlarla, beyninde daha fazla hasar oluşmazdı. Mümkün olduğunca antibiyotik kullanmamak bu enfeksiyonlarla daha kolay savaşmanıza yardımcı olacaktır. Oğlum gibi epileptikler, vücuda aşırı ilaç yüklemesi nedeniyle daha düşük bağışıklığa sahiptir. Kenevir ilacı varken neden epileptikleri bu ilaçlarla yatağa düşürdünüz?

Stephen Spencely: Joanne Griffiths! Kenevir ilacında para yok. Bu yüzden sürekli aşı diye bastırıyorlar!

Charlotte Le Poidevin: İktidar, yıllar önce ruhlarını satmış, küfre sapmış, soykırımcı, sosyopat insanlardan oluşuyor. İlk günden itibaren bize anlatılan her şey yalandı..

InThisTogether: Bir milyarder endüstriyel casusluk uzmanı, sağlık politikası kararlarınıza katkıda bulunmak için hangi tıbbi bilgilere sahip olabilir Matt?

Tasleem Mulhall: Sana ne kadar ödedi?

Amanda.E: Yani nüfus azalmasını satın alıyorsunuz? Umarım yüzde 99''un aldığı aynı aşıyı alırsınız?

Yazarın Diğer Yazıları