Hoffenheim-Bayern Münih maçında görülmemiş protesto

Hoffenheim-Bayern Münih maçında görülmemiş protesto
Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında Hoffenheim-Bayern Münih maçında Bayern Münih taraftarının açtığı pankart nedeniyle oyuncular maçın son bölümünde son bölümünü protesto amacıyla pas yaparak geçirdi.

Almanya Bundesliga’nın 24. Haftasında Hoffenheim kendi sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip Münih, karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip geldi. Farklı biten mücadelede karşılaşma 15 dakika dururken, maçın son bölümlerinde ise oyuncuların taraftarı protesto etmesi damga vurdu.

Maç boyunca oyun 3 kez dururken konuk ekip Bayern Münih taraftarı 75. dakikada Hoffenheim’ın sahibi Dietmar Hopp'un aleyinde küfürlü pankart açtı. Karşılaşmanın hakemi Christian Dingert ise, tepki çeken pankartların ardından oyunu durdurarak soyunma odasına gitti.

BİRBİRLERİYLE PASLAŞTILAR

Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick ve bazı futbolcular pankartın açıldığı tribünlere giderek taraftarlara pankartı kaldırması için uyarılarda bulundu.

Tepki çeken ve küfürlü pankartların kaldırılmasının ardından iki takımın futbolcuları da sahaya döndü. Futbolcular, maçın geri kalan dakikalarında atak yapmadı ve birbirleriyle paslaştı.

İki takım oyuncuları ve stadyumdaki taraftarlar maçın geri kalan bölümlerinde sık sık alkışlarla Hoffenheim’ın sahibi Hopp'a destek de bulundu.