Honda Civic'e sessiz sedasız zam yapıldı. Güncel fiyatı açıklandı

Honda Civic'e sessiz sedasız zam yapıldı. Güncel fiyatı açıklandı
Honda Civic Haziran 2022 fiyat listesine bakıldığında ciddi bir zam yapıldığı ortaya çıktı. Ülkemizde tercih edilen otomobil ve modeli olan Civic'ten gelen bu haber alıcı olmak isteyenleri üzdü.

Otomobil üreticileri, haziran ayının gelmesiyle fiyat listelerini güncellemeye başladılar. Sektörde bir süredir devam eden zam akımına Honda Civic de katıldı. Zira Haziran 2022 itibariyle otomobilin fiyatlarında gözle görülür bir artış yaşandı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Son değişiklikle birlikte giriş seviyesi Premium paketine sahip LPG’li 1.5 litre Turbo Eco seçeneğinin fiyat etiketi 629 bin 400 TL’den 679 bin 800 TL’ye çıktı. Aynı zamanda en dolu Executive Plus paketini kullanan 1.5 Litre VTEC Turbo’nun fiyatı da 753 bin TL’den 813 bin 800 TL’ye yükseldi.


Honda Civic, ülkemizde iki motor seçeneğiyle satışta. LPG’li 1.5 litre Turbo Eco; 129 beygir güç ve 180 Nm tork üretirken, ortalama yakıt tüketimi 6,5 litre. 1.5 Litre VTEC Turbo da 182 beygir güç ve 240 Nm tork ile sürücülerin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda ortalama yakıt tüketimi 6,7 litre.

Otomobilde Premium, Elegance ve Executive Plus olmak üzere üç donanım paketi mevcut. En dolu olarak lanse edilen Executive Plus’ta şerit takip uyarı sistemi, şerit koruma destek sistemi, şeritte tutma asistanı ve çarpışma hafifletici fren sistemi gibi güvenlik özellikleri bulunuyor.

Park sensörü, Elegance ve Executive Plus’ta ön ve arkada ve giriş seviyesi Premium’da sadece arkada yer alıyor. Geri görüş kamerasının da Premium dışındaki tüm modellerde mevcut olduğunu belirtelim. Son olarak multimedya ekranı en dolu pakette 9 inç, diğerlerinde 7 inç büyüklüğünde.

İlgili Haberler