Huawei Mate 30 Pro ilk kez görüntülendi

Huawei Mate 30 Pro ilk kez görüntülendi
Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 30 Pro olduğu ifade edilen bir telefon, Çin metrosunda bir kişi tarafından kullanılırken görüntülendi. Paylaşılan fotoğraflar Huawei Mate 30 Pro'nun tasarımıyla ilgili önemli detaylar ortaya koyuyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, ilerleyen dönemlerde yeni amiral gemileriyle karşımıza çıkacak. Şirket için geri sayım sürerken, Huawei Mate 30 Pro olduğu ifade edilen bir telefon, Çin'deki bir metro istasyonunda canlı kanlı görüntülendi.

Webtekno'da yer alan habere göre bugüne kadar Huawei'nin yeni amiral gemisiyle ilgili pek çok görsel ortaya çıktı. Ancak bu kez görüntülenen modelin ilk kez bir render görselin ötesinde olması, Huawei Mate 30 Pro'nun nasıl görüneceğine dair bir ipucu sunuyor.

İşte Çin metrosunda görüntülenen Huawei Mate 30 Pro:

huawei1.jpeg

Fotoğraflarda yer alan cihaza yakından bakacak olursak; Huawei'nin Mate 30 Pro'da özellikle Samsung telefonlara kıyasla ciddi anlamda daha kavisli bir ekran kullandığını söyleyebiliriz. Ayrıca cihazın çentiği de ciddi anlamda küçülmüş ve Huawei, çentikli tasarım sevmeyenler bildirim çubuğunu tamamen siyah yapmış durumda.

Çin metrosunda ortaya çıkan Huawei Mate 30 Pro'nun tek görseli bu değil. Telefonun arka kısmı da gizlenmiş olarak görülebiliyor.

Telefonun arka kısmının görüntüsüne yakından bakıldığı zaman Huawei Mate 30 Pro'nun uzunca bir LED aydınlatma bölümünün olduğu görülebiliyor. Bu LED'in hem el feneri hem de kamera flaşı olarak kullanılması bekleniyor. 

Görüntülenen Huawei Mate 30 Pro'nun kamera kurulumuysa ne yazık ki görülemiyor. Kullanım sırasında açılabilen plastik bir katmanla gizlenmiş olan arka kamera kurulumu bizlere sadece Huawei Mate 30 Pro'nun geniş bir kamera yapısının olacağını düşündürüyor.

huawei2.jpeg

Bu telefonun gerçekten de Huawei Mate 30 Pro olup olmadığını söyleyebilmek ne yazık ki şu an için mümkün değil. Ancak ilerleyen dönemlerde Huawei, yeni amiral gemisini tanıtacak ve teknoloji tutkunları, Huawei Mate 30 Pro'nun tüm özelliklerini detaylı olarak öğrenebilecekler.