Huawei, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunun seri üretimine başladı 

Huawei, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunun seri üretimine başladı 
Huawei, Samsung Galaxy Z Flip 3 benzeri yeni katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Ortaya çıkarılan bilgilere göre cihazın seri üretimine başlanıldı.

Huawei, yeni nesil bir katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Elde edilen bilgilere şirket, Samsung Galaxy Z Flip 3''le rekabet etmesini planladığı cihazın seri üretimine bu ay başladı.

donanimhaber''den Bahtiyar Ergülü''nün haberine göre; Samsung Galaxy Z Flip 3 ile benzer bir form faktörüne sahip olması muhtemel olan Huawei''nin yeni katlanabilir akıllı telefonunun rekabet ortamında elinin güçlü olması için daha uygun fiyatlı olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Katlanabilir telefon pazarı büyümeye devam ediyor

DIGITIMES Research raporlarına göre katlanabilir akıllı telefonların küresel sevkiyatı 2025 yılına kadar 100 milyonu, 2026 yılına kadar ise 150 milyon adedi aşacak.

Ayrıca 2022 yılında katlanabilir akıllı telefon sektöründe önemli bir yeri bulunan Samsung''un da ürün yelpazesinin %20''sini katlanabilir cihazların bulundurması bekleniyor.

İlgili Haberler