Hükümete yakın medya ‘Başkan Erdoğan’ dedi

Hükümete yakın medya ‘Başkan Erdoğan’ dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin töreni sonrası gazetecilere yaptığı “Bana Başkan diyebilirsiniz” açıklamasından sonra hükümete yakın medya organları “Başkan” tanımlaması yapmaya başladı.

Serkan TALAN / Yeniçağ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün TBMM’de gerçekleşen yemin töreninin ardından gazetecilere yaptığı ‘Bana Başkan diyebilirsiniz’ açıklamasından sonra hükümete yakın medya harekete geçti.

Hükümete yakınlığı ile bilinen gazete ve internet siteleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Başkan Erdoğan’ şeklinde hitap etmeye başladı.

Star gazetesinin internet sitesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan ziyareti haberleştirilirken “Başkan Erdoğan Azerbaycan’da!” başlığını kullanıldı. Habertürk’ün internet sitesi ise aynı haberi Başkan Erdoğan Azerbaycan’a gitti!” başlığı ile okuyucuları ile paylaştı.

Ayrıca Haber 7 de aynı haberde “Başkan Erdoğan Azerbaycan’da” başlığını kullandı.

Hükümete yakınlığı ile bilinen bir başka internet sitesi olan En Son Haber ise CHP’li İlhan Kesici’nin sosyal medya üzerinden Erdoğan’ı tebrik etmesini “İlhan Kesici Başkan Erdoğan’ı tebrik etti” başlığı ile sundu.

Yeni Akit gazetesinin internet sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün yeni kabineyi açıklamasını “Başkan Erdoğan yeni kabinedeki isimleri tek tek açıkladı” başlığı ile sunarken, Erdoğan’ın Azerbaycan ziyaretini “Başkan Erdoğan Azerbaycan’da” şeklinde okuyucularına sundu.

İşte o haberler:

İlgili Haberler