Hulk Hogan’ın korona paylaşımı tepki çekti!

Hulk Hogan’ın korona paylaşımı tepki çekti!
Amerikalı ünlü güreşçi Hulk Hogan’ın korona virüs ile ilgili paylaşımı tepki çekti. Hogan mesajında, “Korona için aşıya ihtiyacımı yok” dedi.

ABD’li dünya çapında ünlü World Wrestling Entertaintment (WWE) güreşçisi Hulk Hogan’ın corona virüsü ile ilgili Instagram’da yazdığı yazı, tepki çekti. Korona virüsünü Tanrı’nın verdiği bir ceza olarak nitelendiren Hulk Hogan, virüsü Tevrat’ta yer alan ‘Mısır Belaları’na (On Bela veya Mısır Belaları, Tevrat’ta Çıkış kitabının 7 ila 12’nci konuları altında anlatılan, köle olan İsrailoğullarının serbest bırakılması için Yehova tarafından Mısır firavununa gönderilen belalar dizisidir) benzetti. Efsane güreşçinin paylaşımı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Resmi Instagram hesabından Korona virüsü ile ilgili bir paylaşımda bulunan Hulk Hogan, mesajında “Üç kısa ayda tıpkı Mısır belalarında yaptığı gibi, Tanrı ilahlaştırdığımız her şeyi aldı” ifadelerini kullanan Hulk Hogan, yazısının devamında belki aşıya da ihtiyaçları olmadığını belirtti.

hulk-hogan.JPG

İşte Hulk Hogan’ın o paylaşımı:

“Üç kısa ayda tıpkı Mısır belalarında yaptığı gibi, Tanrı ilahlaştırdığımız her şeyi aldı. Tanrı dedi ki: ‘Sporculara tapmak istiyorsunuz, ben stadyumların kapısına kilit vuracağım. Müzisyenlere tapmak istiyorsunuz, ben kültür merkezlerini kapatacağım. Oyunculara tapmak istiyorsunuz, ben sinema salonlarını kapatacağım.

Beni ismimle çağıran insanlarım kibirlerini kırıp, dua edip suretimi bulmaya çalışır ve kötü yoldan dönerse, o zaman cennetten işitirim ve günahlarını affederek ülkelerine şifa veririm.

Belki de aşıya ihtiyacımız yok, belki de bu zamanı dünyevi meşguliyetlerden soyutlanmak için harcamalıyız ve dünyada asıl önemli olan Tek şeye, İsa'ya odaklandığımız kişisel uyanışa ihtiyacımız var.”