Hürriyet'in ünlü spor yazarı İsmail Er futbolda ne dolaplar döndüğünü açıkladı! Riva'dan Kavacık'a kadar kuyruk varmış

Hürriyet'in ünlü spor yazarı İsmail Er futbolda ne dolaplar döndüğünü açıkladı! Riva'dan Kavacık'a kadar kuyruk varmış
Hürriyet Gazetesinin ünlü spor yazarı İsmail Er, futbol dünyasının arka bahçesinde neler döndüğünü Twitter hesabından duyurdu. Er, "Futbolda ‘şeytan tazyikli görevler’ dönemi başladı! Tezgah kuruldu, atamalar, listeler havada uçuşuyor." şeklinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

Futbol dünyasında çok konuşulacak paylaşımlarda bulunan ünlü spor yazarı Er, Twitter hesabından şunları söyledi: 

"ŞEYTANİ İHTİRAS"

"Futbolda ‘şeytan tazyikli görevler’ dönemi başladı! Tezgah kuruldu, atamalar, listeler havada uçuşuyor. Hakemlere bir koldan, teknik adamlara diğer koldan uzanan şeytani bir ihtiras!!!

MAAŞLARI GARANTİ ALTINA ALMASI LAZIM

Yıllarca bu piyasadan ekmek yedin. Yeter mi? Yetmiyor! Yetmez! Daha futbola başkan da ayarlaması, maaşları garanti altına alması lazım. Mecburuz çünkü hem kendisine hem de sinyalcilerine bakmaya!

RİVA'DAN KAVACIK'A KUYRUK

Ona söz, buna söz, şuna vaat Riva’da kapının önünden Kavacığa kadar kuyruk var!

ŞEYTANLAR

“Az kaldı Ferit Bey gelecek, herkesin işi hazır. Bak iki operasyonla en kritik yerleri nasıl aldım.” diye etrafta fiyaka satan şeytanlar!

BALYA BALYA PARA

Tabi Ferit Bey’i de bıktı balya balya parayla doymayan şeytan beslemeye. Şeytan da sürdü garibi ortalara, Riva’ya dolmuş kaldırıyor!

YOL SU ELEKTRİK OLARAK DÖNECEK

Nihat abi dönemi bitti mi bitiyor mu diye yayınları yap, sonra Ferit Bey’i önemli yerlerden istiyor diye manyel ver. Sazan çok nasıl olsa! Atlamaya hazırlar! Yol su elektrik geri dönecek şeytandan çünkü! "

ek-aciklama-2020-08-28-011442.jpg