Hüseyin Sözlü de aday oluyor

Hüseyin Sözlü de aday oluyor
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’nün önümüzdeki hafta yapacağı basın açıklamasıyla MHP genel başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

MHP’de kongre kararının Yargıtay tarafından onaylanmasından sonra Genel başkan adaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün genel başkan adayı olacağı öğrenildi.

Önümüzdeki hafta bir basın toplantısı ile adaylığını açıklaması beklenen Sözlü, Yargıtay sürecinde sessiz kalmış ve sürece dahil olmamıştı.

AFİŞ VE SLOGANLARI HAZIR

Yargıtay’ın vereceği kararı beklediği belirtilen Sözlü’nün bir süredir çalışma içerisinde olduğu da gelen bilgiler arasında.  Sloganlarını afişleri bile hazırlayan Sözlü, yakın çevresi adaylık hazırlığını doğruladı.

BAHÇELİ’YE YAKINLIĞIYLA BİLİNİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, son olarak kentte Bahçeli’nin adını verdiği bir köprü yaptırmasıyla çok konuşulmuştu. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve 1625 metreyle Türkiye'nin en uzun köprülerinden biri olacağı belirtilen Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temelini yine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli atmıştı.