Hüsnü Çoban'dan öldü iddialarına fıkra gibi yanıt! Arka Sokaklar’ın yayın tarihi belli oldu

Hüsnü Çoban'dan öldü iddialarına fıkra gibi yanıt! Arka Sokaklar’ın yayın tarihi belli oldu
Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Özgür Ozan'ın öldüğü iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Özgür Ozan Instagram hesabından konuyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Özgür Ozan, "Duydum ki demişler benim için öldü, duysunlar ki kral geri döndü" yazdı.

Milliyet'in haberine göre, Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteri ve Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Light Selami karakterleri ile vatandaşların hafızalarında yer edinen Özgür Ozan'ın öldüğü iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.

Birçok kullanıcı sosyal medyada yer alan iddiaların ardından arama motoru üzerinden araştırmalara başladı. İddialar sonrası Özgür Ozan Instagram hesabından esprili bir paylaşım yaptı. Spor yaparken videosunu paylaşan Özgür Ozan, "Duydum ki demişler benim için öldü, duysunlar ki kral geri döndü" yazdı.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU 

Öte yandan Arka Sokaklar yeni sezonun ne zaman başlayacağı belli oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 18 Eylül 2020 Cuma günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.

husnu.jpg

İlgili Haberler