Huysuz Virjin hayatını kaybetti: Hayatı boyunca Zeki Müren'den 'nefret' etmişti

Huysuz Virjin hayatını kaybetti: Hayatı boyunca Zeki Müren'den 'nefret' etmişti
Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti.

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. 15 gündür tedavi altında olan Dursunoğlu'nun son üç gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. 

ZEKİ MÜREN İLE ARASINDA NE YAŞANDI? 

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, 88 yaşında vefat etti. Dursunoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından, Zeki Müren ile arasında geçen olay, kamuoyu tarafından yeniden merak edilmeye başlandı. 

Dursunoğlu, 2013 yılında Posta gazetesine verdiği bir söyleşide, Zeki Müren ile arasında geçenleri şu sözlerle anlattı: 

Zeki Müren’le okul arkadaşı olduğumuz halde beni kadrosuna almak istemedi. Gazinolarda komedyen assolistten evvel çıkar. Ben komedyen olduğum için Zeki Müren’den hemen önce çıkacaktım. 

Zeki Müren ayağında apartman topuk çizmeler, gladyatör kıyafetiyle sahnede Dede Efendi okuyordu. Samimi olsaydım ona fazla acayip olan o kıyafetleri giydirmezdim.

Ama Zeki Müren’den hep uzak kalmayı tercih ettim. Onun avanesi olmak istemedim. Etrafında 5-6 kişi olurdu. Bir yere önden o girerdi, arkasında avaneleri, bedavacıları.

O pozisyona düşmek hiç istemedim. Niye bedava yemek yiyeceğim, içki içeceğim diye bir insanın avanesi olayım? Oturduğum bodrum katında süründüm ama kalkıp Zeki Müren’e gitmedim.

HUYSUZ VİRJİN KİMDİR?

Pek çok ülkede sahne alan Dursunoğlu, Huysuz Show adlı programıyla kendini tüm Türkiye'ye tanıttı ve sevdirdi. Dursunoğlu, bir dönem Popstar Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda, İbrahim Tatlıses, Garo Mafyan ve Deniz Seki gibi şarkıcı ve sanatçılarla birlikte jüri üyeliği de yaptı.

2007 yılında Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK) tarafından programının yayınlandığı televizyon kanallarına dolaylı olarak baskı yapıldığı ve sansür uygulandığını gerekçe göstererek Huysuz Virjin'i artık canlandırmayacağını açıkladı. 

2012'de Show TV'de yayınlanan Huysuz'la Dans Eder misin? programını sundu.

2012 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan, Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada jüri üyeliği yapmıştır.Programın final bölümüne son kez Huysuz Virjin olarak kaşımıza çıkmıştır ve Bu benim son kantom diyerek yaşından dolayı bir daha kanto yapamayacağını dolaylı bir yönden anlatmıştır. Ayrıca 15 milyon TL tutarındaki mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacağını açıklamıştır.

 

İlgili Haberler