Huysuz Virjin'in gerçek adı ne? Hadi İpucu Cevabı

Huysuz Virjin'in gerçek adı ne? Hadi İpucu Cevabı
Bilgi yarışması Hadi bugün saat 12.30'daki yarışması için Instagram hesabından ipucu sorusunu paylaştı. Hadi, Uzun yıllar televizyonlarda eğlence programlarında sunuculukta yapmış herkesin çok sevdiği Huysuz Virjin’in gerçekteki adını biliyor muyuz? dedi

Huysuz Virjin'in gerçek adı ne? Hadi İpucu Cevabı

Şu sıralar en çok oynanan Canlı Bilgi Yarışması Hadi takipçilerine ödül dağıtmaya devam ediyor. Dün en zor sorulardan oluşan 18 soruluk yarışmayı kazanan 7 kişiye 5.714.28 TL dağıttı. Hadi bugün saat 12.30'daki yarışması için Instagram hesabından takipçilerine, Uzun yıllar televizyonlarda eğlence programlarında sunuculukta yapmış herkesin çok sevdiği Huysuz Virjin’in gerçekteki adını biliyor muyuz? diye sordu. 1970'lerden 2000'lere kadar sürdürdüğü eğlence programları ile Türkiye'de televizyonların tanınan bir eğlence figürü hâline geldi. Seyfi Dursunoğlu'nun çocukluğu 5-6 yaşına kadar Trabzon'da, sonra da İstanbul'da çok mutaassıp bir ortamda geçti. Daha sonra babasının isteğiyle Heybeliada Askeri Deniz Lisesinde yatılı olarak okumaya başladı. Ancak bir süre sonra bu okuldan ayrıldı ve Boğaziçi Lisesinden mezun oldu. İngiliz Filoloji'sinde başladığı üniversite öğrenimini maddi sıkıntılar nedeniyle yarım bıraktı. Askerliğini Tuzla ve Hadımköy'de yedek subay olarak tamamladıktan sonra SSK'da memur olur ve tam on sekiz yıl burada memur olarak çalıştı.

 İşte Hadi ipucu cevabı. 

HUYSUZ VİRJİN'İN GERÇEK ADI NE?

Yıllarca televizyon ekranında Huysuz Virjin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu sunucu Seyfi Dursunoğlu'dur. 

huysiz2.jpg

SEYFİ DURSUNOĞLU KİMDİR

Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin), 1932 yılında Trabzon'da doğdu. Deniz Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'de devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.

Önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı ama ünü ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük kulüplerden teklif almaya başladı. Her yıl İzmir Fuarı'nda sahneyi Türkiye'nin en büyük solistleriyle paylaştı. İzmir Fuarı'na gelen binlerce insan sayesinde, televizyona çıkmadı ama tüm Türkiye'de kendinden bahsettirdi. Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin karakteriyle en büyük sıçramayı TRT'de Öztürk Serengil'in yarışma programına katılarak yaptı.

Türkiye'de herkesin aynı tek kanalı seyrettiği bu dönemde Huysuz Virjin'in Öztürk Serengil'e verdiği esprili cevapları gördükten sonra herkes ondan bahsetmeye başladı. Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin tiplemesiyle kimsenin söyleyemediklerini söyleyecek güce ulaştı. Gerçekleri esprili bir tarzda ifade etmesi ve sahne şovlarıyla ünü dünyaya yayıldı.

Pekçok ülkede sahne alan Dursunoğlu, Huysuz Show adlı programıyla kendini tüm Türkiye'ye tanıttı ve sevdirdi. Seyfi Dursunoğlu, "Popstar" yarışmasında, İbrahim Tatlıses, Garo Mafyan ve Deniz Seki gibi sanatçılarla birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Hadi saat 12.30'daki yarışmasında Huysuz Virjin'in gerçek adını sordu.