İBB çalışanının skandal paylaşımına bir suç duyurusu daha!

İBB çalışanının skandal paylaşımına bir suç duyurusu daha!
İBB çalışanı Ömer Akbayrak'ın Facebook'ta yaptığı 'Bunların karıları ve kızları ganimet olarak 'Evet'çilere helaldir' paylaşımı çok tepki çekmişti.

Facebook hesabından '17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak 'Evet'çilere helaldir' paylaşımında bulunarak büyük tepki toplayan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü çalışanı Ömer Akbayrak'a bir tepki de Isparta'dan geldi.

ganimet2.jpg

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi Müdürü Osman Siviloğlu, Ömer Akbayrak hakkında 'Hakaret, tehdit, halkı kin ve nefretle galeyana getirme' gibi suçlardan dün Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Osman Siviloğlu, bu şahsın paylaşımından ötürü son derece üzüntülü ve tepkili olduğunu söyledi. Siviloğlu şöyle dedi:

"Adı geçen şahıs, bu açıklamasını 11 Nisan 2017 günü sosyal medyadaki hesabından yapmıştır. Halk oylaması yapıldı, geçti. Halk oylamasında anayasa değişikliğine 'hayır' oyu verenler şimdi bu şahıs ve ona destek verenler tarafından kapıları ne zaman çalınacak diye korku içinde olmalılar. 2 kızım, 3 kız torunum var. Onları da ganimet durumuna düşürenlerden şikayetçiyim.

Bu evlatları yetiştirebilmek için 71 yıl ömür verdik. Bu ömür süresince ülkemin çok önemli kurumlarında insanımıza, vatanımıza, maddi ve manevi değerlerimize büyük bir dikkat ve titizlikle hizmet ettim. Karım da, kızlarım da ganimet değildir. Kimseye de helal etmem. Ne ganimet verebilecek ne de helak edebilecek biri değilim. Bu nedenlerle Ömer Akbayrak adlı şahıs hakkında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundum."

İlgili Haberler