İBB Meclisi’nde AKP’li üye oyun çıkartmasını reklam sandı

İBB Meclisi’nde AKP’li üye oyun çıkartmasını reklam sandı
İBB Meclisinde AKP Sözcüsü Faruk Gökkuş İYİ Partili meclis üyesi Taylan Yıldız’ın bilgisayarındaki oyun çıkartmasını reklam zannetti.

İBB Meclisinde AKP Sözcüsü Faruk Gökkuş Taylan Yıldız’ın bilgisayarındaki oyun çıkartmasını işaret ederek “Arkadaşlar her şeyi ranta çeviriyorlar, kullandığı bilgisayarda CS GO diye bir oyun sitesinin reklamını yapıyor. Ne kadar ücret alıyor ondan? Nereye harcıyor bunu gençliğe mi harcıyor? Popülizm yapmayacak.” dedi.

İBB Meclisi AKP Sözcüsü Faruk Gökkuş

İYİ Partili meclis üyesi Taylan Yıldız söz alarak Faruk Gökkuş’a cevap verdi.

Taylan Yıldız bilgisayarını kameralara çevirerek “Counter Strike çıkartmamı görmüşler. Bunu sponsorluğa bağlamak dünyanın en abes durumu. Ben bu şekilde iki sene öncede çıkmıştım. Çokta güzel olmuştu. Hatta global reddite trend olmuştu. Bununla gurur duymanız lazım.” İfadelerini kullandı.

TAYLAN YILDIZ VE COUNTER STRİKE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız’ın Twitch üzerinden canlı yayınla yaptığı Counter Strike:Global Offensive (CS:GO) maçı büyük heyecana sahne olmuştu.

Taylan Yıldız’ın takımı maçı 16-6 kaybetmiş ancak Yıldız’ın düzenlediği organizasyon sosyal medyada büyük destek almıştı. Türkiye’de ilk defa bir siyasinin e-spor oyunu organizasyonuna katıldığı görülürken, Taylan Yıldız maçta iyi bir performans göstermişti.

 

İlgili Haberler