İbo Show ne zaman başlıyor. İbo Show’un ilk konukları kimler. İbo Show hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

İbo Show ne zaman başlıyor. İbo Show’un ilk konukları kimler. İbo Show hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Bir döneme damga vuran ve reytinglerini alt üst eden İbo Show yeniden başlıyor. İzmir depremi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen İbo Show programının ilk yayın tarihi belli oldu. Peki, hayranları tarafından heyecanla beklenen İbo Show ne zaman başlıyor. İbo Show’un ilk konukları kimler. İbo Show ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?

İbo Show tanıtımları ardından gözler tarih bilgisine çevrildi. Yayınlanan yeni tanıtımla İbo Show'un başlayacağı tarih belli oldu. İbrahim Tatlıses’e düzenlenen silahlı saldırının yaşandığı o gece o gece, İbo Show’un konukları olan Kutsi ve Deniz Seki, yıllar sonra yine ‘Nerede kalmıştık?’ diyerek ilk bölümün açılışını yapacaklar. Peki, İbo Show ne zaman başlıyor. İbo Show’un ilk konukları kimler. İbo Show hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

İbrahim Tatlıses'in yayınlandığı dönemlerde çok konuşulan programı İbo Show, yeniden ekranlara "merhaba" demeye hazırlanıyor.  İbrahim Tatlıses'in 1993 yılından 2011 yılına kadar aralıksız olarak sunduğu İbo Show, 9 yıllık aranın ardından yeniden Star TV ekranlarında olacak. 

yenicag-ibrahim-tatlises-001.jpg

İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

'İbo Show' ile ekranlara dönmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses'in programın detayları da belli olmaya başladı. Star ekranlarında yayınlanacak olan İbo Show, 14 Kasım Cumartesi akşamı 20:00'da yeniden ekranlarla buluşacak. 

yenicag-ibrahim-tatlises1-001.jpg

İBO SHOW'UN İLK KONUKLARI KİMLER?

İbrahim Tatlıses’in 9 yıl önce son bölüm konukları olan Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer bu çok özel programda yerini alıyor. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, seyirciyi yıllar önceye götürüyor ve daha önce hiç kimsenin konuşmadığını konuşuyor. “O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, Cano’ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha bir çok sorunun cevabını bulacağınız bu tarihi program, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak. 

 

 

(Kaynak: Hürriyet)