İbo Show'da büyük buluşma. Hem ağlattılar hem güldürdüler

İbo Show'da büyük buluşma. Hem ağlattılar hem güldürdüler
Star TV’de yayınlanan İbo Show'un son bölümünde, İbrahim Tatlıses'in, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı özel bir röportaj yer aldı. Tatlıses'in 8. çocuğu istediğini söylemesi üzerine Mehmet Ali Erbil'in 'Bende 3 tane çocuk mu vardı?' sorusu izleyenleri güldürdü. Duygusal anlar yaşayan iki ünlü isim zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen İbo Show’un son bölümüne damga vuran olay, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı röportaj oldu. Sağlık sorunları nedeniyle eskisi kadar sık ekranlarda göremediğimiz Mehmet Ali Erbil, günlerinin nasıl geçtiğini eski dostu İbrahim Tatlıses'e anlattı.

ŞARKILAR SÖYLENDİ, HORONLAR OYNANDI

İbo Show’un dün akşam yayınlanan bölümüne Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay'ı konuk oldu. Eğlenceli dakikalara sahne olan ilk bölümde şarkılar söylendi, horonlar oynandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Programın ikinci bölümünde ise Mehmet Ali Erbil yapılan özel röportaj yer aldı. Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses, eski günlerden ve artık hayatta olmayan arkadaşlarından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadılar.
yenicag-ibo-show1.jpg

ERBİL’İN CEVABI GÜLDÜRDÜ

Mehmet Ali Erbil koronadan dolayı dışarı çıkmadığını genelde evde olduğunu anlattı. İbrahim Tatlıses'in 8. çocuğu istediğini söylemesi üzerine Mehmet Ali Erbil'in 'Bende 3 tane çocuk mu vardı?' sorusu izleyenleri güldürdü.

yenicag-ibo-show2.jpg

“YOĞUN BAKIMDA ALLAH’A DUA ETTİM”

Bir de torunu olduğunu söyleyen Erbil, 'yoğun bakımdayken Allah'a dua ettim, bir tek torunumu göreyim ondan sonra benim canımı al Allah'ım' dedim.

yenicag-ibo-show3.jpg

“İYİ OLURSAM PROGRAMLARA DEVAM EDECEĞİM”

Hayatında 1 buçuk yıldır kimsenin olmadığını söyleyen Erbil ,"Ben de önümüzdeki yıllarda daha iyi olursam programlara devam edeceğim. Yanımda yardımcılarım var. Allah eksiklerini göstermesin, iyiyim." dedi.

yenicag-ibo-show.jpg

NE ZAMAN İHTİYACIM OLSA YANIMDAYDIN

Arkadaşına teşekkür eden İbrahim Tatlıses, ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydın. Hastanede zor günler geçirdiğim dönemde de gelmişsin, bana söylediler 'Mehmet Ali arabada yatıyor' dediler.
 

İlgili Haberler