İbrahim Kalın Sedat Peker olayında muhalefeti suçlu buldu. Saray'dan Soylu'ya destek

İbrahim Kalın Sedat Peker olayında muhalefeti suçlu buldu. Saray'dan Soylu'ya destek
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker, kişisel sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunmaya devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çeşitli suçlamalarda bulundu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Soylu’ya "Muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur" sözleriyle destek verdi.

Kalın, Sedat Peker’in Soylu hakkında yaptığı suçlamalara cevap verirken muhalefetin küçük siyasi hesaplar yaptığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun, Twitter hesabından yaptığı açıklamayı paylaşarak, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler