İbrahim Kalın'dan Erkan Oğur açıklaması

İbrahim Kalın'dan Erkan Oğur açıklaması
İbrahim Kalın, beraber şarkı söylediği Erkan Oğur'un kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından yaptığı açıklamayla ilgili konuştu. Kalın, "Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademizle ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun" dedi.

İbrahim Kalın'dan Erkan Oğur açıklaması

İbrahim Kalın ve Erkan Oğur''un beraber şarkı söyledikleri anlar, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bu anlardan sonra Erkan Oğur, Kalın''a eşlik ettiği için eleştirildi. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın seslendirdiği türküde kopuz çaldığı için eleştirilen Erkan Oğur, kendisine yönelik eleştiriler üzerine bir açıklama yapmış ve “İçimin bir köşesi cız etmişti, ‘benim ne işim var’ diye”, “Halk müziğini seven birisi olduğunu sezdiğim için bu işe eşliği kabul ettim. Sanırım bu benim hatam idi” ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Kalın, Oğur''un açıklamasına karşılık "Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün belki yanlış anlayarak söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter hesabından ''Sözü yormadan'' notuyla yaptığı açıklamasında, "İlk iki gün Erkan Oğur beyi üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. ''Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin'' dedim. Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün belki yanlış hatırlayarak söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm. Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademizle ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı" ifadesini kullandı.