İmparator Tatlıses'ten Hülya Avşar'a: Arama beni bıktım diyorum

İmparator Tatlıses'ten Hülya Avşar'a: Arama beni bıktım diyorum
13 yıl aradan sonra ''Kadınlar matinesi'' konsepti ile Kuruçeşme Açıkhava’da sahne alan İmparatoru ikinci gününde de kadın hayranları yalnız bırakmadı. Konser başlamadan kapıda uzun kuyruklar oluşturan sevenleri konseri tıklım tıklım doldurdu.

İbrahim Tatlıses 13 yıl aradan sonra Kadınlar Matinesi konseptiyle sahne aldığı ikinci gecede kadın hayranlarıyla bol bol sohbet ederek hasret giderdi. O anlarda bir kadın hayranının Tatlıses’e yaklaşarak henüz 5 yaşındayken Çakıl gazinosunda birlikte çektirdikleri fotoğrafı göstermesi üzerine İmparator yıllar öncesine gitti. İbrahim Tatlıses yaklaşık üç saat kaldığı sahnesinde hayran bıraktığı canlı performansıyla ve şarkılarının neredeyse  tamamını ayakta söyleyerek Kuruçeşme Açıkhava’ya imzasını attı.

ELİF ADA BABASINI HAYRAN HAYRAN İZLEDİ

İbrahim Tatlıses''i Kadınlar Matinesi konser serisinin ikinci gününde eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızları Elif Ada’da yalnız bırakmadı. Babasını en önden hayran hayran izleyen Elif Ada, Tatlıses’in kendisini  sahneye çağırması üzerine utanınca İmparator’un kızını ikna etmek için “Gel para vereceğim gel. 100 lira vereceğim, 200... 300... Yok mu artıran?” sözleri salonu kahkahaya boğdu.

HÜLYA AVŞAR’IN TATLISES VEFASI

İmparatorun, “Bir Kulunu Çok Sevdim, Haydi Söyle, Bebeğim” gibi klasikleriyle unutulmaz bir geceye imza attığı konserinde “Hülya” şarkısını sevenleriyle  birlikte söyledi. Şarkısını bitirdikten sonra “Hülya beni haftada beş gün arıyor. Aramasana bıktım diyorum. ‘Dostum değil misin ararım’ diyor. Hülya böyledir, Hülya candır, Hülya tektir, Hülya yardır, Hülya değerdir” sözleriyle dostu Hülya Avşar''ın vefakârlığını sevenleriyle paylaştı.

İlgili Haberler