İbrahim Tatlıses konserde isyan etti. Oğlu mallarına şerh koydurmuştu

İbrahim Tatlıses konserde isyan etti. Oğlu mallarına şerh koydurmuştu
İbrahim Tatlıses, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında konser verdi. Tatlıses, “Akli melekeleri yerinde değil, vasi atansın” diye kendisine dava açan büyük oğlu Ahmet’e isyan etti.

Konserin başlamasına dakikalar kala Kuruçeşme Açıkhava konser alanının önünden Ortaköy meydanına kadar uzanan kuyruklar oluştu. Geçen yıldan bugüne kadar Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde 6.kez perde açan Tatlıses''i hayranları büyük bir coşkuyla ayakta karşıladı. İbrahim Tatlıses mekanı hınca hınç dolduran sevenlerini “1974’ten bu yana 48 senedir sahnedeyim. Hep size eğildim, eğilmekten de şeref duydum. Bana bu şerefi yaşatıyorsunuz” sözleriyle teşekkür etti.

BANA AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL DİYORLAR

Son zamanlarda aile hayatında problem yaşayan ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile sorun yaşayan usta sanatçı konserini keserek ilginç bir açıklama yaptı. Tatlıses, ''''Bana aklı dengesi yerinde değil diyorlar, be geri zekalılar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi'''' dedi.  
 
SEVENLERİNİN ENERJİSİ YORGUNLUĞUNU UNUTTURDU

Yoğun konser maratonundan söz eden Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde binlerce kişiden oluşan kalabalığı görünce yorgunluğunu unuttu. Tatlıses, üç günde üst üste Bodrum''da, Çeşme''de ve son olarak dün akşam Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde konser verdiğini belirterek “Görüyorum ki siz bu yorgunluğa değiyorsunuz” dedi. Sevenlerinden aldığı enerjiyle sahnede adeta devleşen İmparator iki buçuk saatlik performansıyla muhteşem bir geceye imza attı.


 
İMPARATORU DUYGULANDIRAN EVLENME TEKLİFİ

İbrahim Tatlıses, konserinde bir de mutluluğa aracı oldu, evlenme teklifi etmek isteyen hayranını sahnesinde ağırladı. Hayranının “Vallahi ben sevdim, sevdiğime de en sevdiğim insanın önünde teklif edeyim istedim” sözleriyle gerçekleştirdiği evlilik teklifi Tatlıses''i duygulandırdı. “Siz evet dediniz ben niye ağlıyorum” diyen imparator çifte “Bebeğim” şarkısını armağan etti.  
 
MİNİK HAYRANIYLA DÜET

Sevenleriyle şarkı aralarında bol bol sohbet eden İbrahim Tatlıses, “Senin bütün şarkılarını biliyorum” diyen minik hayranını da sahnesine davet etti. İmparator, Irak Erbil’den gelen Hayat isimli minik hayranıyla “Gelmesin” şarkısında düet yaptı. 
 

İlgili Haberler