İbrahim Tatlıses'in ilk karısı Adalet hanım, oğlu Ahmet Tatlı'nın sağlık durumunu paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in ilk karısı Adalet hanım, oğlu Ahmet Tatlı'nın sağlık durumunu paylaştı.
İbrahim Tatlıses’in ilk eşi, Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlı, önceki gün beyin ameliyatı oldu. Ahmet Tatlı'nın annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Sara, dualar için de teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses''in büyük oğlu Ahmet Tatlı'' nın acil olarak beyin ameliyatına alınması.Tatlıses ailesinde şok etkisi yaratmıştı

İbrahim Tatlıses''in ilk eşi Adalet hanım, oğlu Ahmet Tatlı''nın sağlığı hakkında ilk defa suskunluğunu bozdu.

Ahmet Tatlı''nın annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Sara, dualar için de teşekkür etti.

"OĞLUM RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRDİ"

"Malumunuz üzere oğlum Ahmet, riskli bir beyin ameliyatı geçirdi. Tedavisi devam etmekte. Bu zorlu süreçte tüm gayretleri ile yanımızda olan doktorlara, hastane çalışanlarına, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan dua eden, adına sadakalar veren, şükür kurbanları kestiren, uzaktan ve yakından yanımızda olan akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, talebelerimize, DM''den SMS''den yorumdan dua eden telefonla arayan tüm kardeşlerimize ilgi ve akalarından dolayı teşekkür ederim."

 

 

İlgili Haberler