İbrahim Tatlıses'in oğlundan Erdoğan'ı kızdıracak tweet!

İbrahim Tatlıses'in oğlundan Erdoğan'ı kızdıracak tweet!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Millet ne zaman 'tamam' derse o zaman çekiliriz" sözlerinin ardından başlayan 'Tamam' furyasına, AKP'den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de dahil oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'tamam' sözü Twitter'da karşılıklı kampanyaya dönüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz' sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada #TAMAM etiketi dünya trendlerinin en üst sırasına çıktı.

Twitter'da 'TAMAM' birkaç saat içinde 1 milyondan fazla kişi tarafından paylaşıldı. Muhalif partiler de sosyal medyadaki dalgayı yakalayıp TAMAM tweetleri attı.

AKP İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından TAMAM paylaşımında bulundu.

"TAMAM" PAYLAŞIMI...

İdo, Instagram'daki hikaye bölümüne "Tamam Tamam" diye yazıp bir video atarken, bir başka hikayesinde ise "Tamam tamam"diyerek, çalan müziğe eşlik etti. Babasının AKP'den adaylığının aksine, İdo'nun "tamam" paylaşımı ise dikkat çekti.

ido-tatlises-tamamjpglcbtrfmh.jpg

TATLISES MİTİNGE KATILMIŞ İDO'DAN BAHSETMİŞTİ

İbrahim Tatlıses, AKP'nin 24 Haziran seçimlerine dair başlattığı mitinglerin ilki olan İzmir mitinginde Erdoğan tarafından sahneye çıkarılmıştı.

Tatlıses, mitingde sahneye çıkarak bir anısını anlatmış ve oğlu İdo'dan bahsetmişti. Tatlıses, “Ben bu insanın neyine tavım biliyor musunuz? İdo doğmuştu, iki aylıktı. Belediye başkanıydı İstanbul'da. Dedim ki ‘Sayın başkanım, bizim evimizde, koca villamız var ama üşüyoruz. Doğalgaz bağlanmış ama bizde yok.' Dedim ki ‘İdo iki aylık, üşüyor.' 10 dakika sonra aradı dedi ki ‘Yokmuş ama ben kendi şeyimden vereceğim.' Doğalgazımız bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler