Bakan Soylu Temmuz'da 'şahlanacağız' demişti. Temmuz bitti şahlanma olmadı

Bakan Soylu Temmuz'da 'şahlanacağız' demişti. Temmuz bitti şahlanma olmadı
Gazeteci Murat Taylan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu haziran ayında düzenlediği bir mitingde, “Temmuz ayından itibaren ekonomi öyle bir atağa kalkacak ki; Almanya’sı da, Fransa’sı da İngiltere’si de, İtalya’sı da, Amerika’sı da çatlayacak patlayacak, hazır mıyız?” sözlerini hatırlatarak, “Ayın 26’sı geldi. Sayın Bakan’a da soralım. Çok az kaldı. Şahlanacaksak ne zaman şahlanacağız” dedi.

Temmuz bitti şahlanma olmadı

TELE 1 ekranlarında yayınlanan “Gün Başlıyor” programında sunucusu gazeteci Murat Taylan, konuşmasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu haziran ayında düzenlediği bir mitinge değindi.

Soylu’nun Haziran ayında yaptığı konuşayı hatırlatan Murat Taylan, “Süleyman Soylu Temmuz’da uçacağız demişti. Şahlanacağız demişti. Belki duymamışsınızdır hatırlatalım. Ayın 26’sı geldi. Sayın Bakan’a da soralım. Çok az kaldı. Şahlanacaksak ne zaman şahlanacağız. Önümüzdeki 5 günde şahlanmamız mümkün olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Soylu’nun videosunu yayınladıktan sonra sözlerine devam eden Taylan, “Hazırım 26’sı oldu. Temmuz’dan itibaren derken. Temmuz’dan sonrayı kastetmedi umarım. İnsan nasıl enerji doluyor değil mi? İnanıyorsunuz sarıyor insanı.” ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haziran ayında Afyonkarahisar’da korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak bir miting düzenlemişti. Kalabalık bir gruba seslenen Soylu, “Göreceksiniz Temmuz ayından itibaren benim ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak ki, öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki, etrafımızdaki Almanya’sı da, Fransa’sı da İngiltere’si de, İtalya’sı da, hele her şeye burnunu sokan Amerika’sı da çatlayacak patlayacak, hazır mıyız buna?” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler