Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Görevin bitince tutuklanacaksın

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Görevin bitince tutuklanacaksın
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nın kapısına gidemeden polis tarafından engellendi. Meclis önünde açıklamada bulunan Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya meydan okurken, "Görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın bunu sen de biliyorsun" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı''na yürümek için Meclis''in önüne geldi.

Buradan yüz metre ilerideki İçişleri Bakanlığına yürümek isteyen Özdağ''a çevik kuvvet ve görevliler engel oldu.

Özdağ ve beraberindeki partililere polis müdahale ettiği sırada kısa süreli bir arbede yaşandı.

Özdağ, "Beni göz altına mı alacaksınız?" diyerek müdahaleye tepki gösterdi.

Süleyman Soylu''ya seslenen Özdağ, "Kapının önüne gel, polisler senin özel bodyguardın değil. Polislerin arkasına saklanma. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin" dedi.

Bakanlık önündeki korumalara, "Beni götürün" diyen Özdağ''a "Bu kalabalıkla olmaz" denmesi üzerine Özdağ, "Ben tek gideceğim, beni götürün" dedi.

Bakanlığa yürüyemeyen Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde bir basın açıklaması yaparak İçişleri Bakanı Soylu''ya seslendi.

Özdağ''ın açıklamaları şöyle:

"Zafer Partisine karşı bir komploya imza atıyorsun. 6-7 ilde nasıl olay çıkartacağını biliyorum senin. Polis arkadaşlarının arkasına saklanma bunlar Türk milletinin çocukları bunların çoğu benim öğrencim sen don lastiği satarken ben akademide ders veriyordum.

Zafer Partisi bundan 7 ay önce kuruldu ve 7 aydan bu yana ülkemize yönelik örtülü bir istilanın 8 milyonu aşan Suriyeli Afgan ve Orta Doğu’nun değişik ülkelerinden gelen insanlar tarafından yapıldığını gündeme getirdik.

Biz Zafer Partisi olarak kaçaklar ülkelerinde dönsünler siyasetini temsil ediyoruz.

Burası lunapark değil. Biz bu 8 milyon insanı ülkelerine göndereceğiz diyoruz. Bu hem muhalefetin  hem de Saray’ın dengesini bozdu.

Soylu liderliğinde Zafer Partisi’ne karşı komplo kuruluyor. Bana ziyarete gelen bir polis bilgi verdi. Kimlerin görev alacağını öğrendim ve başka kaynaklardan da teyit ettim. Zafer Partisi üzerinden 5-6 ilde karışıklık çıkartıp bizi hedef almak istiyorlar.

Sağda solda Afgan ve Suriyeli döven bir grup var biz onlara suç duyurusunda bulunduk.

Dün Soylu’nun bana ve aileme yapmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeğidir.  Soylu’ya çağrıda bulundum geleceğimi söyledim. Sen Ofluyum diyorsun Ofluları cesur bilirim sen Kofluymuşun. Ben tek başıma geliyorum bu kadar mı korkuyorsun.

Görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın bunu sen de biliyorsun. Bundan sonra bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek ya sen özür dilersin yada sonuna kadar devam edecek.

Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü bütün dünya gördü."

 

 

İlgili Haberler