İddaa'yı özleyenlere Bundesliga bankoları

İddaa'yı özleyenlere Bundesliga bankoları
Almanya'nın ünlü bahis uzmanı, bu maçları sizler için ön plana çıkardı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını yavaş yavaş etkisini kaybederken, normalleşme süreci kapsamında futbol maçları da kaldığı yerden devam ediyor. Bugün ve yarın iddia programında banko maçlar var. Bu kısıtlı programda sizler için bu karşılaşmaları tercih ettim.

İDDAA TAHMİNLERİ, İDDAA ANALİZ

Leipzig - Paderborn (TAHMİN 1) - (1/1) (Oran 1.22)

Almanya Bundesliga'da lider Bayern Münih'in 9 puan gerisinde 3. sırada yer alan Leipzig, sahasında ligin sonuna demir atan Paderborn'u konuk edecek. 
Geçen hafta Köln deplasmanında 3 puanı 4 golle alan Leipzig, bu maça da yüzde 99 favori olarak çıkıyor. Zaten ev sahibine verilen düşük galibiyet oranı da bunun göstergesi.  
Sahasında oynadığı 14 maçın 7'sini kazanıp 6'sında berabere kalan Leipzig, benim de favorim. Oran düşük ama kale gibi maç.

 "Çok düşük oran, kupona yazmaya bile değmez" diyenlere ilk yarıda 2 gol oynamalarını tavsiye ederim. Çünkü ev sahibi sahasında oynadığı 14 maçta 35 gol atıp 16 gol yedi. Rakibi 11 kişi defans yapacak. Geçen hafta sahasında B. Dortmund'dan 6 gol yiyen Paderborn yine farklı yenilenebilir. 4 gol ve üstü de denenebilir. 

B. Dortmund - Hertha Berlin (TAHMİN: 1) - (Oran 1.30)
Lider Bayern Münih'in 7 puan gerisinde 2. sırada yer alan B. Dortmund, sahasında Hertha Berlin'i ağırlayacak. B. Dortmund sahasındaki 14 maçın 10'unu kazandı. 1 maçtan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 45 kez havalandırırken, meşin yuvarlığı 11 kez kalesinden çıkardı.

Hertha Berlin 14 dış saha maçının sadece 4'ünü kaybetti. 5 maçı kazandı. 5 maçta ise puanları paylaştı. Bu karşılaşmalarda 23 gol atarken, 22 gol de yedi. 
Hertha Berlin'in dış saha karnesi başarılı ama rakip de hiç yabana atılacak bir takım değil. B. Dortmund ne eder ne yapar bu maçı kazanır. Bu maçta da çok gol olacağını düşünüyorum. 4 gol ve üstüne verilen oran denenebilir. 

Stuttgart - Osnabruck (TAHMİN 1) (Oran: 1.35)

Almanya 2. Bundesliga'da lider A. Bielefeld'in 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan Stuttgart sahasında Osnabruck'u ağırlıyor. Sahasındaki 14 maçın 11'ini kazanan ev sahibi takım 2 kez yenildi. 30 gol atıp, 11 gol yedi. Hamburg ve Heidenheim'in nefeslerini ensesinde hisseden ev sahibi, 3 puana bana göre yakın olan taraf. 

Geçen hafta sahasında J. Regensburg ile 2-2 beraber kalarak puanları paylaşan Osnabruck, için zor bir karşılaşma olacak. 14 deplasman maçının 5'inden sahadan boynu bükük ayrılan Osnabruck, bu maçta da puan ya da puanlar alamaz. 

B. Leverkusen - Bayern Münih (TAHMİN: 3.5 gol ve üstü) (Oran: 1.55)
Lider Bayern Münih, bu hafta B. Leverkusen deplasmanına çıkıyor. Bayern deplasman maçlarında da istediği sonuçları alan bir takım. 14 dış saha maçının 10'unu kazandı. 2 maçı kaybeden Bayern, deplasmanlarda rakip kaleye 38 gol atarken, filelerinde ise 15 gol gördü.

Rakip B. Leverkusen ise 14 iç saha maçının 7'sini kazandı. 4 maçı berabere bitirirken, 3 kez de sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda fileleri 26 kez havalandıran Leverkusen, kalesini 17 gole kapatamadı. Ben bu karşılaşmada 2 gol ve üstü olur diyorum.

Hepinize bol şanslar.

Toplam oran: 3.32