İddialı dizi için final kararı alındı. Star TV’den flaş karar!

İddialı dizi için final kararı alındı. Star TV’den flaş karar!
Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen ve güçlü oyuncu kadrosu bulunan İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alındığı belirtildi. Star TV'nin 03 Medya imzalı dizinin, 6'ncı bölümde ekrana veda edeceği kaydedildi.

KAYNAK: TV 100

Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay'ı buluşturan İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alındı. Star TV'nin 03 Medya imzalı dizisi, 6'ncı bölümde ekrana veda edecek.

Güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alındı.

Başrollerini Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay'ın paylaştıkları O3 Medya imzalı dizi, 6'ncı bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

2-0wtm.jpg