İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu

İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu
İdlib’de rejim güçlerinin topçu ateşi sonrasında şehit olan 5 askerimizin memleketleri ve kimlikleri belli oldu.

İdlib’de rejim güçlerinin topçu ateşi sonrasında şehit olan 5 askerimizin memleketleri ve kimlikleri belli oldu. Şehitlerimiz Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Halil Açıkgöz, Piyade Uzman Onbaşı Fatih Saylak ve Uzman Onbaşı Enes Alper, Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan ve Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak’ın acı haberi baba ocağına ulaştı.

ACI HABER KAHRAMANMARAŞ’A ULAŞTI

İdlib’de rejim güçlerinin topçu ateşi sonrasında şehit olan 5 Mehmetçiğimizden biri olan şehit Piyade Uzman Onbaşı Fatih Saylak’ın Kahramanmaraş’taki baba ocağına ateş düştü. Şehit Saylak’ın ailesine acı haberi yetkililer verdi. Şehit Saylak’ın evine Türk bayrakları asıldı. Şehit Saylak, yarın Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

fatih-saylak.jpg

GAZİANTEP’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

İdlib’deki saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Halil Açıkgöz’ün Gaziantep'teki baba evine acı haber ulaştı. Şehit Açıkgöz’ün ailesine acı haberi askeri yetkililer, sağlık ekibi ile birlikte verdi. Şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Bekar olduğu öğrenilen Şehit İbrahim Halil Açıkgöz’ün cenazesinin, yarın Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.

ibrahim-hail-acikgoz-002.jpgff176f1b37c8c04c03f0db125c008006-001.jpg

 

 

ACI HABER NİĞDE'YE ULAŞTI

İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Enes Alper'in acı haberi, memleketi Niğde'de baba ocağını yasa boğdu. Şehit Alper’in acı haberi ailesine Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç ile beraberindeki heyet tarafından verildi. Türk Bayrağı asılan şehit evine haberi alan yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu. 1 ay önce İstanbul'da nişanlandığı öğrenilen şehit Uzman Onbaşı Enes Alper'in yarın toprağa verileceği bildirildi.

enes-alper-001.jpg5a0c09adb7786e988e18a3988d22f973.jpg

 

KIRIKKALE’YE DE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan'ın, memleketi Kırıkkale'de yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Acılı haber, şehit Özcan’ın ailesine ulaşırken, şehidin evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Özcan'ın, 2018 yılında göreve başladığı ve geçici görevle İdlib'de olduğu belirtildi.

davut-ozcan.jpg

davut-ozcan-2.jpg

ALBAYRAK’IN ŞEHİT HABERİNİ CENAZEYE GİDERKEN ALDILAR

İdlib’de rejim güçleri tarafından topçu atışı sonrasında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak'ın baba ocağına acı haber ulaştı. Şehit Albayrak’ın dayısı Hayrullah Güvenç’in hayatını kaybettiği, ailesinin de cenazeye giderken şehit Albayrak’ın şehadet haberini aldığı belirtildi.

ibrahim-albayrak.jpgib-al-2-001.jpg

 

İlgili Haberler